<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
比心機啦, 你要set 個定位比自己, 唔係幾時買得起, 係將來要買幾多架~
BOYDWAN 發表於 2010-3-15 11:55 PM
唉...現實世界...
早幾日...有個大學tutor同我傾計...話:我phD都就grad,而家份野仲要等上頭續約。我計過,開夜間的士隨仲好搵過而家~下年應該見我唔到Lu~
我心諗...你都要開的士,我咪真係食屎.......=.=
逐條逐條燒甩你, 等你逐步逐步進入甩晒毛既恐懼之中
clkgtr 發表於 2010-3-15 23:49
一毛甩一毛出! 我係唔會驚嘅~~~
我唔認同!
我發覺我養ruby 嘅錢貴過養車~~~
(一寫完已經比佢mit 咗一嘢..........)
BOYDWAN 發表於 2010-3-15 11:57 PM
你唔係車牌用【Come On】掛....
自由神 發表於 2010-3-15 23:51
如果我獨身嘅話, 呢個車牌好喎~
可惜..........點解你唔早講呢~~~

我唔認同!
我發覺我養ruby 嘅錢貴過養車~~~
(一寫完已經比佢mit 咗一嘢..........)
BOYDWAN 發表於 2010-3-15 11:57 PM
抵死
呢個故事教訓你,真話唔可以咁大聲講
你放心! 你到時一定有! 你咪呱呱嘈就得喇~
一毛甩一毛出! 我係唔會驚嘅~~~
BOYDWAN 發表於 2010-3-15 11:58 PM
燒焦埋你d 毛囊
如果我獨身嘅話, 呢個車牌好喎~
可惜..........點解你唔早講呢~~~
BOYDWAN 發表於 2010-3-15 11:59 PM
頂...我係驚你後面架車見你車尾咁巴幣
踩油吉你後花園咋
對於一般打工仔, 有間屋已經好喇, 重能夠要求到d 咩吖
clkgtr 發表於 2010-3-15 11:56 PM
而家D人真係個個都咁諗....
無計
你放心! 你到時一定有! 你咪呱呱嘈就得喇~
BOYDWAN 發表於 2010-3-16 12:01 AM
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。