<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
我搶答!
我嘅至愛~~~ (mit 死都係咁答!)
BOYDWAN 發表於 2010-3-16 12:57 AM
呢個係港版chiling
執相中.................

Big Four....

執咗兩part

http://d228216.mygallery.biz/album381
d228216 發表於 2010-3-16 00:48
嘩...............
要好好珍惜而家仲叫做“後生”既時光先得!

我要試美國!
中國一定要試~
最好就德國都去下!
日本就免....最怕架妹
自由神 發表於 2010-3-16 00:50
抝乜吖, 溝埋@@#%^6&()& 吖笨~
咁追法~實無得出院嫁喎..
自由神 發表於 2010-3-16 00:51
所以青山嘅人無人恨出院咖~
呢個國家............我真係不予置評.
我依然堅持一句: if the policy remain unchange, it's hard to be the son of liberty.
BOYDWAN 發表於 2010-3-16 01:00 AM
佢仲問緊德誠係乜, 我話係全港最出名嘅model 公司, 佢唔信~
唔係鬧, 係4級內容......
抝乜吖, 溝埋@@#%^6&()& 吖笨~
BOYDWAN 發表於 2010-3-16 01:01 AM
你驚我唔夠膽呀?
the guy not bad, women don't love
clkgtr 發表於 2010-3-16 00:55
ruby: gals won't like a bad guy like you, but a elfish boy like hon!

你兩個開個post 私片啦~~~
所以青山嘅人無人恨出院咖~
BOYDWAN 發表於 2010-3-16 01:02 AM
同時都好多人恨入 包括我
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。