<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原來係冇boydwan依個人架, Boydwan只不過是Ruby姊朝思夢想, 幻想出黎的假象, 除非你post 一張半張相出黎
Triangel 發表於 2010-3-21 02:39 AM
原來係冇Triangel依個人架, Triangel只不過是GN仔朝思夢想, 幻想出黎的假象, 除非你post 一張半張相出黎

評分次數

• BOYDWAN

原來係冇Triangel依個人架, Triangel只不過是GN仔朝思夢想, 幻想出黎的假象, 除非你post 一張半張相出黎
ATX-828 發表於 2010-3-21 05:16
828好鬼死抵錫嘅啫~
不過話晒我地呀老Tri 都叫德高望重, 我又無理由唔比面佢呢個版主大哥咖~
所以呢, 我決定起碼都半張相出黎......

本帖隱藏的內容需要積分高於 4800 才可瀏覽
佢幸福d! 記住記住記住! 千祈咪揀d 80後過渡活躍症嘅女人做另一半呀~~~
828好鬼死抵錫嘅啫~
不過話晒我地呀老Tri 都叫德高望重, 我又無理由唔比面佢呢個班主大哥咖~

**** 本內容被作者隱藏 **** ...
BOYDWAN 發表於 2010-3-21 09:59 AM
嘩......起咗身啦
俾人捉咗起身食早餐
大嶼山既缽仔糕用正常既缽仔糕有咩分別?   
clkgtr 發表於 2010-3-21 01:01
大嶼山嘅缽仔糕用正常嘅缽仔糕有咩分別我就唔知喇, 不過大澳嘅缽仔糕用正常嘅缽仔糕就無咩分別.......
話時話, 你又睇錯嘢喎, 個鬼佬仍然令你神不守舍喎~
落街買早餐先
嘩......起咗身啦
俾人捉咗起身食早餐
小小康 發表於 2010-3-21 10:03
早晨呀康記~
尋晚兩條死屍喺床上面鬥鼻鼾聲大, 結果打和無人比對方嘈醒~
你真係醒~ 頭先比隻叫老婆嘅物體"嶴"醒咗話肚餓, 兩公婆沖完涼佢而家就扮緊靚靚, 我就等緊佢大帝.......
都係男人方便d, 唔洗搞咁多嘢~
咁都想撞吓我?
早晨呀康記~
尋晚兩條死屍喺床上面鬥鼻鼾聲大, 結果打和無人比對方嘈醒~
你真係醒~ 頭先比隻叫老婆嘅物體"嶴"醒咗話肚餓, 兩公婆沖完涼佢而家就扮緊靚靚, 我就等緊佢大帝.......
都係男人方便d, 唔洗搞咁多 ...
BOYDWAN 發表於 2010-3-21 10:10 AM
boy爸,佢冇幫你化埋一份咩
828好鬼死抵錫嘅啫~
不過話晒我地呀老Tri 都叫德高望重, 我又無理由唔比面佢呢個班主大哥咖~

**** 本內容被作者隱藏 **** ...
BOYDWAN 發表於 2010-3-21 09:59 AM
激將法衰左Tim

本帖隱藏的內容需要積分高於 3999 才可瀏覽
7    6      5    4     3    2    1
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。