<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Triangel at 2007-11-6 02:15:

邊呀,,,,,,,,,,
我都仲未見到
你望佢個廁所托麼?
望廳吖嘛~~~
Originally posted by 左輪仔 at 2007-11-6 02:28 AM:

人氣既野,自己唔覺,係人地俾面嫁,大皇個名都唔係呃番黎嫁啦
佢真係呃番黎嫁,
    日日去打下golf, 釣下魚,跑下步,
        個個月就淨收幾二萬落袋
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by 左輪仔 at 2007-11-6 02:15:

仲要上埋警訊,叫多d人留意下佢

咁就真係唔知佢點玩喇
登埋報紙頭條,上埋一記東記封面~

佢著草去非洲都似~
Originally posted by belibala at 2007-11-6 02:18:

咁你仲唔拿拿林寄去texas 俾亞公tri
寄條魚骨呀?
Originally posted by belibala at 2007-11-6 02:23:
各位大哥大, 小弟先行告退, 請呀
good night, pal~
Originally posted by Triangel at 2007-11-6 02:27 AM:

我揀: 輪完左仔輪雞仔
一場兄弟 ~ 比你拮爆又點話

但都係等你搞掂你個"性器官勃起障礙症"先算啦
Originally posted by 左輪仔 at 2007-11-6 02:25:

長江後浪點都係推前浪,點都係一代接一代係嫁喇...
唔係好話on居,可能自己個心態有d轉變,對forum既熱誠都有d減退...
其實forum真係一個唔錯地方,又唔駛虛偽又唔駛諗太多,交心識朋友都開懷好多~
當然啦,現實生活忙起上黎,瞓都唔夠瞓,仲點上forum?呢樣又真係幾無奈... 
Originally posted by Triangel at 2007-11-6 02:32 AM:

佢真係呃番黎嫁,
    日日去打下golf, 釣下魚,跑下步,
        個個月就淨收幾二萬落袋
點止呢個數呀 ~ 大皇可
Originally posted by Triangel at 2007-11-6 02:25:

好鬼肚餓,
班譁鬼唔知走晒去邊,
     今日都係一支公食lunch ge lok.  brb
係咁咖喇,你估睇電視咩?
邊有得下下同d 細路食飯,佢地都唔一定想成日對住個老細啦~
Originally posted by 左輪仔 at 2007-11-6 02:28:

人氣既野,自己唔覺,係人地俾面嫁,大皇個名都唔係呃番黎嫁啦
大皇個名真係唔係呃番黎咖,係佢地屈番黎咖~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。