<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
打篇情史

**** 本內容被作者隱藏 ****
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
點解, 我會突然諗番起尼件事, 佢因為我公司, 有一個女人, 除樣貌外, 包括身高, 行為舉指, 說話方式, 儀態, 髮型, 都有九成九相似, ...
ktwu2007 發表於 2010-3-24 03:25 AM
嘩~真係少年得志
你好 Q 野 ~ 引到我 login

n b n 發表於 2010-3-24 04:47 AM
唔係正身Login都算好Q野, 你咪down KT la
禾害羞添 禾害羞添
唔係正身Login都算好Q野, 你咪down KT la
nnhkk 發表於 2010-3-24 10:17 PM
唔知又係邊個?

超正阿毛{:8_386:}
乜基本法有寫拾為不報; 要坐監咩?
乜基本法有寫拾為不報; 要坐監咩?
ktwu2007 發表於 2010-3-24 11:15 PM
因為我大你一定唔止6年 ,
等6年後, 希望你同我分享番你的愛情故事
咁樣, 就等條友, 佢慢慢數字紋了.
為左6百蚊, HKF 會唔會幫你對全校成千上百o既人o既字紋......

d佬, sonyeri......son, 出左個部有高清拍片的電話, 你有無fd有用?
知唔知有無 bug?
Very nice Laptop

7    6      5    4     3    2    1
咁樣, 就等條友, 佢慢慢數字紋了.
為左6百蚊, HKF 會唔會幫你對全校成千上百o既人o既字紋......

d佬, sonyeri......son, 出左個部有高清拍片的電話, 你有無fd有用?
知唔知有無 bug? ...
ktwu2007 發表於 2010-3-24 11:26 PM
唔識
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。