<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-30 01:57 PM:
  h. j# _9 ~, J. z- S. f. q0 ]. N
你完全唔似!
: s- u- C' a6 @8 i. O* j0 k. y
) c7 y; k/ f  X" P2 s
點解?
  w2 k' K/ m- }3 S
" y2 x) W& m4 j  N大家認為我似唔似?
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-30 11:55:
) p. ]6 H% @% V: {. [" U' g$ Q+ k7 F
我係快速回覆....可以~~
( U, b' N; ]7 y. @0 h得你冇事@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-30 11:58 AM:1 u  y4 e1 x+ c

8 }( ]  y! o3 y7 M7 T! R得你冇事@@"
, L$ }3 ~0 m7 F' N6 o! y依家又無問題喎!
Originally posted by crap at 2005-6-30 11:58 AM:
6 V5 i- g# d/ Z7 n& T( ?" k/ O3 {
/ O0 g: L5 m% w8 e/ h; A# ~5 L$ p) @3 x1 t5 C" ?
點解?
0 W) t5 t6 `' C! {- q$ R1 a; r8 [7 \0 M9 J
大家認為我似唔似?
+ P# A( ]! m  g' R
唔似~
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-30 12:00:
0 l/ i  P0 [! S+ e$ K" c
& ]/ @' i, M; S* N; p0 J( b依家又無問題喎!
/ L: x+ S6 ^& J$ o5 {可能admin試緊野@@"
係喎, Asu, 要賣廣告喇
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-30 12:00 PM:
; @- I0 x0 p8 |2 T8 X+ {/ K
- \/ |# N+ L( Q; @% g4 R5 H可能admin試緊野@@"
7 X) n& t6 ^) v$ I, Z
Originally posted by crap at 2005-6-30 11:58:' t% F% ~1 e5 \
點解?
% m+ C" d- p( P/ W大家認為我似唔似?
# I# @# R0 Q& N似咩?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-30 11:58 AM:
, t" z" X$ d: @6 i7 l8 Q' @+ [9 c$ V) s, j& j, m
得你冇事@@"
) R5 R' A+ `7 Z0 \2 g; p* {  z7 A
我只可快速~~~其他全唔得.
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-30 12:01 PM:9 o2 W  q0 {3 Q3 a* ~9 D7 E
8 r9 l4 ]3 ~0 T, V
似咩?
( }" s9 M* D) u, r  J蟹,算吧啦,一致通過
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。