<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2005-11-4 07:27 PM:$ H1 `& C' h9 I- G
! I" a% U" `; r7 _
. N9 w! u3 p) W6 L: ]$ \0 h
highway? 哦! 都危險啦!
" ~' P6 i5 l# a
% s, C) D* Q9 R; a. E! ?8 h
% p! Y' H8 k6 o1 S& l( h" c' k
係嘅係嘅,小弟會小心駕駛等條命長久d咖啦~唔該哂~!
Originally posted by 機密 at 2005-11-4 07:25 PM:
+ G# [- }6 [, |2 q2 l' a
8 u2 B3 k/ d3 R/ b. ]- P8 E我知真係有人開好快,但唔多。 我識...
% o; k* S( g, A5 S1 f9 r( B
明白, 盲亨開200km 係大埔舊路.公主道果d 舊公路...佢亦只係揸 戰神
) K3 W9 {3 S: f/ X$ S( e) c$ I  ?" j5 Z8 ~3 j- K: |
依家開到咁快既只得 元朗公路, 吐露港 同 機場快線 等 新路...* o, B3 J/ `- F7 g. z

% S& M% r7 ~; v9 L0 y依d應叫 time lack 吧...
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-4 19:31:1 d" p: ?; r" O  k( `2 @# V
" X2 w) B& a8 _- Q

- {9 f, w6 B9 {+ |2 r, @  V
/ ^/ _2 a  g# d5 `/ d7 `5 }( p7 y. @( S
啱吖~香港d馬路燈多人又多,真係唔可以揸太快咖~機密兄果然見多識廣、見解獨到,小弟實在得益不少,多謝哂先!!!
( a" H. e7 N/ g) x; y
' `$ e5 B/ h& e' ]1 ?
哇~! 見多識廣?唔敢當。 我是一老野死硬派啫!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-4 07:39 PM:
3 F4 j& T; W4 k/ D8 s# r
# ^, B# y/ e* ]( p! _* H- g
0 i( K, h9 A# j5 B! J. i3 d" _" N哇~! 見多識廣?唔敢當。 我是一老野死硬派啫!
; V) F% [. |6 e, }" v
哈哈
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by d228216 at 2005-11-4 07:33 PM:) y: y' f" i3 z! @" m

3 a6 W+ ]& A  i2 m' G明白, 盲亨開200km 係大埔舊路.公主...
5 U# ~/ j) k% d9 p6 V" V3 D" ]
/ x; F5 ]: R  F7 n6 e
: q& l) q# H# P5 b8 x0 D9 \* N( {
3 ~) {6 Z' }. a% C+ U7 p4 p
d兄,盲亨乃一代車神,技術之高小弟望塵莫及;不過小弟都識小小"警隊低層" (包括小弟個囡、嘻 ) ,根據佢哋所收嘅report顯示,盲亨點止200,300都有!我相信機密兄d"交通兄弟"都技術一流,唔止200,不過佢哋謙啫 (又或者機密兄唔想嚇親我哋都唔定)~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-4 19:44:4 Z2 Q! V; }' }) ]7 l: a" B  z( l
  b" K* S! |9 m# K* c
d兄,盲亨乃一代車神,技術之...
# R) _  b5 a1 c5 a  ~

, z4 W+ Y! D; ~3 I# `4 u/ H唔係怕嚇親你地 我d兄弟有無謙我就唔知,不過佢地親手拉佢,仲有錄影。  佢地話200咪200囉
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-4 07:39 PM:% g0 `6 {5 h: V% i* U
* k9 M, {0 D$ \( Q! V$ F6 C
+ ^' A( L$ {: ^8 n/ M
哇~! 見多識廣?唔敢當。 我是一老野死硬派啫!
7 x: Y. t6 ^: h- F. v* n# q! ~, U$ X$ ~/ d
) b  w5 n7 w6 E4 f# }, g2 \
5 X/ ?8 z( ]. M9 v4 G* {7 d* W
梗係唔會喇~ 老前輩人生閱歷豐富,正所謂你"食鹽多過我食米、行橋多過我行路",我哋呢d小朋友梗要聽啦~
7 K0 v: E: R( v. [6 |3 ^8 G. p$ `閣下當然唔係死硬派啦,係有原則有立場啫!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-4 19:51:
( \- k9 c: B  e4 L7 u1 U
7 R* m. s/ k  N% P+ E1 i, W) x梗係唔會喇~ 老前輩人生閱...
! d3 v& D  j" I6 \1 j- |0 G/ P4 S

g! E, G* A2 s5 [& K; d3 }! N  j$ G唔敢當。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-4 07:44 PM:) M+ i* _$ H6 t4 d' g

5 D8 c) |' g* ?/ s; [. B4 h, A. Y$ P, H1 l/ L1 s1 {- r7 M
+ L# a( P# y; W9 @& d; R/ v: x6 `

& N% O5 r) t) T: _  }d兄,盲亨乃一代車神,技術之...
2 S8 B; |% l2 N+ u! R! K冇錯,  揸部戰神, 行d舊路, 開200米, ......其實同自殺冇分別....
Originally posted by 機密 at 2005-11-4 07:53 PM:8 B6 t' w( Z) n. Y" c  A$ ~0 l

/ N+ c8 y$ \* [4 ?2 U5 c) Z1 e5 g
唔敢當。
* @2 o7 y5 j; N+ {

* i' c) p+ @  F) v6 ]  ?) c
/ j% _( I5 |5 N$ k+ t6 I6 W' h% ]2 I+ [% d: h
客氣客氣咯~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。