<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
ben and jerry 嘅香蕉朱古力...正但太多水份好冰唔milky
d228216 發表於 2010-4-16 02:14
唉.......我對雪糕就真係無乜研究, 你都知我不嬲都唔好甜咖喇, 連咖啡都唔要糖同奶嘅~
你同ruby 講雪糕心得我諗你地可以傾三日三夜~
我.......無銀買
好 creamy嫁, 佢唔啱咪你自已食
d228216 發表於 2010-4-16 02:15
我今日已經食咗兩杯仔, 想死咁滯喇大佬~~~~
唉.......我對雪糕就真係無乜研究, 你都知我不嬲都唔好甜咖喇, 連咖啡都唔要糖同奶嘅~
你同ruby 講雪糕心得我諗你地可以傾三日三夜~
BOYDWAN 發表於 2010-4-16 02:23 AM
Same here wor
不過我走糖多奶
機要全 stainless steel 設計
喇叭要 Piano Grossy 咁先夠 class
d228216 發表於 2010-4-16 02:19
總之我買嘅話就一定搵你上新竇幫手度位諗走綫, 等你毒得我咁過癮吖喇~
Same here wor
不過我走糖多奶
自由神 發表於 2010-4-16 02:24 AM
36E 大奶
薄而重.....無銀用
自由神 發表於 2010-4-16 02:20
其實我買都係諗住比ruby 上facebook 玩種菜game, 當大版nds 咯~
.........我唔會買
d228216 發表於 2010-4-16 02:20
真係無需要買, 咪徙錢~
其實我買都係諗住比ruby 上facebook 玩種菜game, 當大版nds 咯~
BOYDWAN 發表於 2010-4-16 02:27 AM
唔係話無frash嫁咩

算啦...我係電腦白痴,可能我分唔到IE同Frash之類既野
不過我諗都要大執, 就算強化玻璃我都覺得唔夠力, 可能要全屋換防彈嗰隻, 因為相信都會幾食風.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。