<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
以前細個覺得人地飲咖啡好奇怪又苦又黑
慢慢大個,飲下飲下又覺得幾香,不過味道就苦,要好多糖

而家....上左癮咁,仲唔中意有甜味,不過仲想要有奶香同滑

話唔定到左大皇個年紀,我就要齋啡
嘩...超近咁睇煙花呀
**** 本內容被作者隱藏 ****
自由神 發表於 2010-4-16 02:22
差唔多啦, seven eleven 呀, 對上係天台同空中花園, 價就無咁誇, 3頭啦~
我就真係福喇........福頭個福呀~
總之我買嘅話就一定搵你上新竇幫手度位諗走綫, 等你毒得我咁過癮吖喇~
BOYDWAN 發表於 2010-4-16 02:26 AM
樂意
Same here wor
不過我走糖多奶
自由神 發表於 2010-4-16 02:24
我就乜都唔要喇~
你咪出件LL 呀!!!!
差唔多啦, seven eleven 呀, 對上係天台同空中花園, 價就無咁誇, 3頭啦~
BOYDWAN 發表於 2010-4-16 02:37 AM
seven eleven 咩cow野黎嫁 Haha~
一定好靚景...日起身見到個靚景,die hapi
唔係話無frash嫁咩

算啦...我係電腦白痴,可能我分唔到IE同Frash之類既野
自由神 發表於 2010-4-16 02:28
我都唔知乜frash 唔frash, 不過facebook 有好多game 都有iphone 版, 所以format 都係一樣嘅~
有人話飲咖啡愈飲愈純味既人就真係鐘意呢樣野
睇黎我同你都上左癮
我乜都要...比咗$$攞足料
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。