<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-27 11:22:
排名        玩家           今日投注...
我都話左第4場D飛有古怪架啦,上落唔大
厄瓜多爾 對 智利 和 3.15
巴西 對 墨西哥  主 1.57
2x1 @1000
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Duff 尼d 就叫 王者風範 啦﹗
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-27 15:19:
搞到我今晚一定要落注,想休一休息都唔得
不過曼聯一定會贏車仔
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-27 03:26 PM:

搞到我今晚一定要落注,想休一休息都唔得
不過曼聯一定會贏車仔
勇勇你冇朋友架喇
but,,,,,,,,,,, 反車 成功﹗ *2
靚仔娛
估唔到美州盃第一場就打假,都好嘅,打後嗰D要有介心~~
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-27 03:19 PM:
sorry, 我真係唔識處理duff依個case
開左波改post(改比數改銀額), 計作廢但其實輸左
至於2:2, 就唔肯定係咪知道比數先投注(因為同時間進行, bet and goal at 84mins), 而且亦都唔記得有冇改銀額(因為第一次睇係冇bold紅色); 開頭估3:1, 跟住又估2:2仲要重注, 我真係好confuse

我都唔想怪錯好人, 不過就算我信重注都唔會信臨完場一球上球上落o既波膽有7倍

既然你地覺得冇問題就算啦

我實在做唔倒公平o既決定, 想離開幾日
你地自己計分啦~

[ Last edited by 艾力克 on 2007-6-27 at 07:39 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-27 06:33 PM:

sorry, 我真係唔識處理duff依個case...
艾力克你懷疑都有道理,
我都覺得怪,佢點解會咁啱得咁橋,係84分鐘入球,佢就係84分鐘買,
點解佢又會咁有信心買800蚊波膽,好少人會咁有信心買波膽,
究竟佢係咪知道賽果先買,
我真係唔知,我感覺上佢好似知道賽果先買,真係太過巧合
我都唔想出現D唔公平既情況
有咩得罪,唔好意思

[ Last edited by abcde1918 on 2007-6-27 at 07:00 PM ]
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
LEE D米就係戰術囉
我今日用下LEE D戰術先
Originally posted by 艾力克 at 27-6-2007 18:33:

sorry, 我真係唔識處理duff依個case  
開左波改post(改比數改銀額), 計作廢但其實輸左
至於2:2, 就唔肯定係咪知道比數先投注(因為同時間進行, bet and goal at 84mins), 而且亦都唔記得有冇改銀額(因為第一次睇係冇bold紅色); 開頭估3:1, 跟住又估2:2仲要重注, 我真係好confuse

我都唔想怪錯好人, 不過就算我信重注都唔會信臨完場一球上球上落o既波膽有7倍

既然你地覺得冇問題就算啦

我實在做唔倒公平o既決定, 想離開幾日
你地自己計分啦~
我唔知我呢注會搞到咁大件事, Sorry.....
至於我點落呢注, 某程度現實曾有此例...
雖知電視直播通常會慢十幾廿秒, 我就係把握呢十幾廿秒既機會而落注......
今朝比賽直播至 83mins. 時, 某即時比數顯示網頁已打出 2:2 字樣....
當時我響馬會網頁已禁 F.5, 但仍未見其封盤...我當然依照該秒馬會顯示之賠率落注以翻本吧....
我承認已知比數才落注, 但這是極短之時間內(不足十秒)的事吧.....
若果偷步是不容許的話, 我只能致出極大歉意....

至於銀額, 我沒有改變, 是 $800....但當知道比數時 $800 不算離譜吧....
至於賠率, 我落注前已禁 F.5 擦新, 但仍是 7.50, 我還記得 2:1 是 1.25倍, 3:1 是 6.00倍..所以不會錯.

至於開左波改post嗰單, 係我手多禁左, 所以我已經講左係我錯, 減雙倍. 我一陣會出個更新版本.

至於你走, 我絕對唔同意. 你冇錯, 第一單係我錯, 第二單係時間問題..
故請不要自責, 你很公平, 也很好人...故若要論走, 該是我...
需知我計分無問題, 但呢個 game 若果無左你會少左好多生氣同活力....會好 dup....
所以呢個 game 絕對需要你.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。