<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 2008-8-17 02:13 AM 發表:
我覺得一般既,有正義感的人,自然會有想去破壞既人
佢講佢爛口原因 , 指出佢其實係因被背叛先咁 ...
所以佢唔係只係癲 , 而係一種強烈的反彈~~
佢被吊果陣講 : 你同我都知 , 只要我輕輕推一下 , 人就會癲~~
都係好有含意架
原帖由 gn00987333 於 2008-8-17 02:16 AM 發表:
batman點算係咸片
我 05年 原來跟 Annie係菜街合照過
原帖由 ktwu2007 於 2008-8-17 02:18 AM 發表:

我 05年 原來跟 Annie係菜街合照過
炸死果件???
原帖由 e_e 於 2008-8-17 02:19 AM 發表:

炸死果件???
邊個炸死左
原帖由 e_e 於 2008-8-17 02:13 AM 發表:

咁深 ... 唔tim~~
你唔覺你高左百幾分, 魅力+5分 = 積分 +1, 明嗎
原帖由 ktwu2007 於 2008-8-17 02:20 AM 發表:

邊個炸死左
蝙蝠俠條女~~
原帖由 e_e 於 2008-8-17 02:28 AM 發表:
蝙蝠俠條女~~
又係叫 annie

我之前唔認得佢, 因為佢上個活動帶左大眼仔, 今次無帶.
估唔到我可以見番佢
好開心

原帖由 ktwu2007 於 2008-8-17 02:28 AM 發表:

又係叫 annie

估唔到我可以見番佢
好開心
大眼仔 ... 你話蝙蝠俠???
原帖由 ktwu2007 於 2008-8-17 02:28 AM 發表:

又係叫 annie

估唔到我可以見番佢
好開心
g格指棋???
原帖由 e_e 於 2008-8-17 02:33 AM 發表:

大眼仔 ... 你話蝙蝠俠???
唔係, 我講尼個 post 入面個 annie
http://www.26fun.com/bbs/thread-188653-1-1.html
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。