<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-30 05:42 PM:
, K' t: l8 B$ v3 U7 J9 A  F/ W( \% [) B& P5 e6 v
又搵左啦!
$ o4 ]0 \& A" `- T# Y
真係快手,好勁呀唔該哂  W0 g! i; L/ a1 Q
可以問多一樣ma??
7 ]' n" a6 \! D6 N7 r9 ^果度有咩玩??
【icon小偷™】
back, hi hi everyone
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-6-30 05:46 PM:8 s! q2 r/ U! `0 l! {
back, hi hi everyone
4 |4 C& K% E! m$ j: {, z1 K7 u
hi~john~
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-30 05:44 PM:7 o& z# B0 e2 @' u- N
1 w6 Y6 O" w" J+ ?/ Z
真係快手,好勁呀唔該哂
7 @. w4 y7 ^, p. s可以問多一樣ma??& p% @7 |# Z  S
果度有咩玩??
) k1 w" q) J5 {7 I6 p  o7 C* T拿!貝澳冇咩玩喎!我通常都係fd打下麻雀,燒下野食,同條女攪下野!
+ C, M6 j" M4 d7 L8 N; H  x, b再唔係打下war game咁囉!
貝澳有war game?
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by william303 at 2005-6-30 05:47 PM:- L/ O$ A0 a$ N5 a
) s/ n9 w9 v% t
拿!貝澳冇咩玩喎!我通常都係fd打下麻雀,燒下野食,同條女攪下野!$ D/ ?% W0 ^; G
再唔係打下war game咁囉!
  @0 w' w% c( b! t# \
o...........thx~
【icon小偷™】
Originally posted by johnwu at 2005-6-30 05:48 PM:
2 S" l, K$ H/ ~* }2 e  m+ e! D貝澳有war game?
9 z4 f8 E( J2 a7 V
自已帶去架
Originally posted by william303 at 2005-6-30 05:53 PM:: o! ?* J9 U/ s! G. u! L! ~
( h/ q; [" \" @7 w! J; b+ C( [
自已帶去架
; g  z; W6 D* w- L咁好玩?
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-30 05:53 PM:$ A5 V) }& ~/ [/ c9 \0 O! m
( F) g5 J' U* e7 R2 k. j) u" @
自已帶去架
2 _: ^& S  K5 Z; M. I會吾會比警察拉?
Originally posted by johnwu at 2005-6-30 05:57 PM:
: K8 g& e4 N) h" U8 i5 F& Y" M# H0 ~! ~  u7 M
會吾會比警察拉?
" J1 V' S) _5 Q% B' p- w唔會!成班人明知做咩架啦,除非成班黑社會咁梗係死得啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。