<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
open a 總部
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
呢度有冇人唔like我? 我既意思唔係唔like我係呢度吹水,而係有冇人一直睇我唔順眼?) B+ a$ W% K3 @' V' @
7 @2 W* M3 D  b# ^# P1 T+ ]; [7 R
有既唔怕講,我唔會亂鬧人的~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 12:51 AM:" d) j/ ]  G$ @* I! ^2 d# R$ N' Z
呢度有冇人唔like我? 我既意思唔係唔like我係呢度吹水,而係有冇人一直睇我唔順眼?, g/ o- z- N1 f) F9 y' ~

' G2 v0 d3 G- V2 r, g3 _7 C有既唔怕講,我唔會亂鬧人的~~
7 s) A% w9 p. p' e2 D5 A
我冇播
88~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-6 12:56 AM:
* p. i& O- L: ?88~
" p* w$ v' n4 `: y882
Originally posted by d228216 at 2005-11-6 00:59:& S: g: R7 a  s0 k
/ S& G+ W  p, \9 R( z6 `4 p5 I
4 o5 h" g4 {* a5 o  c9 n
5 }. V, q; {+ I$ D
883,明天影野
請問入左名教有乜野可以做?
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by AWU at 2005-11-6 01:01 AM:
$ `" C7 @$ A. y" G& b
  u$ ~* \) F$ v5 w; e5 U5 `( g' h, D' j4 e5 z
883,明天影野
' F- A) r6 U* _
你有咩野影?
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 01:01 AM:3 Z5 v" h; l. H; l1 p! ]
請問入左名教有乜野可以做?
& s4 G# S) ~# ~8 v係冇既+ h0 L; c+ `) M. U; i6 L
. l; f; n) Y% G. P+ v
除咗好事.........
Originally posted by d228216 at 2005/11/6 00:53:& p4 y/ P: ]( C1 F1 u5 H
% k$ x8 O8 z9 a* t8 D+ Q& Z0 Q- a
我冇播
6 ^. R( v) j2 A5 i0 \x2
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。