<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 01:42:
; I! `* d  t2 {  z" ^3 n
. }- B& b) Y6 s  k1 q
: P1 s2 H0 b6 \/ B. O0 N3 P我之前都讚過d兄呢個trademark好正~~
" N6 D4 W% \5 S1 M, ]9 X
好似謝汛d鬚
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-6 01:43 AM:# R. G$ q8 Y$ q9 p

! F3 y2 ?0 T/ ~4 c1 Q# r: i+ |, p" J& g- H! B
何止,分分鐘會被人『中』
/ B  Z5 u* j! Z$ W# m2 g只有女 啤我
Originally posted by 機密 at 2005-11-6 01:42 AM:
4 @1 m7 r0 S' W% p6 w# u0 W) N  `, p  ^/ U
7 k+ ~0 M3 N. a- X4 P- d$ P* [
對。多一事不如少一事! 以後少d嘈
7 m4 v$ ?" `  v. V. h: K- L
$ x0 @$ c6 g' B& c5 U$ c  L
唉,對住某人,你唔回應佢,佢會話你唔夠佢講,你自己理虧......回佢,佢又死lur唔放!4 T: S9 _# D/ p

* e! U' z1 [8 X9 r: u我都唔想同某人嘈架~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by AWU at 2005-11-6 01:40 AM:: i. Q3 i# ~% H1 G6 O! l  }* J) M

9 j- Y; j4 K5 f( ]  K3 f7 A. {* {3 _1 n2 e2 Q
話自己o岩最o岩, 認自己錯最錯.
7 X3 C# b  [, V- r: L- x: B根本無絕對,所以唔鐘意嘈:cool:
( d, v2 i4 `! Z5 y' c* B* ]  ]4 I$ Z啱...唔啱傾就算
Originally posted by d228216 at 2005-11-6 01:44:, v2 L& o5 G3 k2 I* I1 v

4 b' O: ~' C- w* T0 O只有女 啤我
, e& L# w1 f; r- P9 @9 N+ w  s, R, [$ m# B, N& L; ?
你靚仔又點同(我唔係話高達兄唔靚唔好唔高興)
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by d228216 at 2005-11-6 01:43 AM:
7 L6 z- d& o9 B1 A6 }( h( a; {6 \- v* z% W0 G
promotion 冇問題既.....夠膽可 ask 一d靚女比你影[我間中有]..
1 b8 |, E( p. T

8 [2 u" g3 Y$ }) A( V6 d; E好~~下次就試下埋去影幾張~~
Originally posted by 機密 at 2005-11-6 01:46 AM:
! r0 l- k) d1 A
1 h4 m( c5 X+ y' J# b& {- h+ W( l1 X
你靚仔又點同(我唔係話高達兄唔靚唔好唔高興)
) K2 B8 v, Z/ h

" ]& S. k( ^" _4 I6 k5 _% ^我不嬲都自知自己唔靚唔醜,中等貨色,都有自知之明既~~
Originally posted by AWU at 2005-11-6 01:41 AM:
, W( D6 ~+ P. e" C/ ?: I0 g/ F2 a9 y0 y$ X! b9 J- q1 R

$ P3 I+ e% D) M: V- |你係咪專登影到d女咁?
1 {7 i" H  X9 D6 _6 ~7 q2 p+ p/ ^
唔明?
Originally posted by 機密 at 2005-11-6 01:46 AM:: d9 ?" P9 C% w( S6 S

& ], `) C/ g  W* ~: ]: Y
( s' `- y. s7 i8 p你靚仔又點同(我唔係話高達兄唔靚唔好唔高興)
# K9 v  v+ Z8 T' N" x2 r

2 B2 J% H8 a% _7 m8 o* W會唔會係怒啤黎架~~
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 01:42:
2 y6 ^4 o; g/ R
. }1 j& P; w! H+ g3 j6 G' o8 U3 O" @5 q& O
我之前都讚過d兄呢個trademark好正~~
$ e2 {* H# x' F4 B9 Y5 k' K% M9 G. ^' k. t- o
我個logo都幾型:cool:

768 x 1024 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。