<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 01:48 AM:! ?( q# }9 }4 z4 Y+ C* M1 h* c
: |1 V2 G% w6 X

( q$ X' G* u2 ]& v會唔會係怒啤黎架~~
8 W$ k8 Z: N. D$ n8 p2 b怒啤.....有....由愛生恨, 愛恨連綿果隻
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 01:45:" r. ^+ s1 n* ~( u) F

3 t: d' N  g6 @% |
0 K6 }- K% p  B唉,對住某人,你唔回應佢,佢會話你唔夠佢講,你自己理虧......回佢,佢又死lur唔放!
* t- X/ e* ]  X# w' y5 u' Y) h7 m; I" i" C
我都唔想同某人嘈架~~
' D  c7 b$ Q5 ?1 l) }( C1 C% f+ K4 }

1 [: x# ]" a1 U8 I3 u6 j. r. C: Y佢都無再lur我呀! 佢話的又不會是事實! 唔通我話我是皇帝又會變皇帝?  人就是因為有這種執意才有麻煩事。( E7 [! h1 C+ o' B7 C
0 c3 u1 J+ f6 |; |0 M# A+ M
我之所以今日會出聲就是因為他那句『你乜身份,唔同level』呢句太過氣焰才出聲錯下佢d銳氣! 但事後諗番,自己有想錯人銳氣的心咪又是自負同有執著心! 所以才出文致歉!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 01:47:) y( l: A$ G6 n1 Y2 L7 c5 {$ y" ~
+ J3 [9 c' }: a5 S' I3 D. w$ ]
! @  D0 A7 y' ~
我不嬲都自知自己唔靚唔醜,中等貨色,都有自知之明既~~
! ^* n1 _) E) L" Y3 y, I9 x

: U7 p) @9 N5 B9 w" N, r我就是老野一名,無人會懷疑
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by AWU at 2005-11-6 01:49:
3 h5 |- M' q! W
1 t  L' z; m) [! z# x. a& E; R5 |
" o$ ?2 R8 R( h我個logo都幾型:cool:
% l; S, L/ U. a/ s9 b) t* ?
. F- z- u: l9 }0 a+ r* J
咁我對眼呢?
網上身份誰不『機密』?
你呢個的確係型,而d兄那個夠個性~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 01:52:* V8 Y6 a7 \3 g/ ]; U0 O" V
你呢個的確係型,而d兄那個夠個性~~
- i; s" j* D* C/ B% c# ]
4 f  Z. P" X2 j0 v% A啊,你真有善心喇
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-6 01:51 AM:7 ]: D% C2 |# h% Q% d, c8 p! z

0 s& g! G$ c" d9 s, g; h
3 e2 [+ `5 {) r1 F- C- t1 h2 R咁我對眼呢?
8 a8 e( H- k' z7 h機密加法眼....可惜果公仔眼帶點邪氣
Originally posted by 機密 at 2005-11-6 01:53:
1 ?: L& u" _4 U6 E! r# |+ P
3 K. s0 x- a0 b" G  y& G7 q6 |
* a0 n: L  a" i& j# `4 e$ s啊,你真有善心喇
' t) b3 c  Q9 W

; K9 d) m4 h' N; P6 b( ^講事實o者...哈哈
Originally posted by d228216 at 2005-11-6 01:53:
9 x+ o: O2 Y4 G; \1 @3 ?* |2 R) u. v2 r- w4 I+ @/ L
機密加法眼....可惜果公仔眼帶點邪氣
* N; }+ v/ e0 H) C9 Q' x% x
$ K+ J0 k# H' T1 H; [
我份人正中帶邪嘛
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by d228216 at 2005-11-6 01:50 AM:
; x2 f$ [9 G! D+ Z. y9 G
5 h1 O9 q' e. D! z* v怒啤.....有....由愛生恨, 愛恨連綿果隻
3 C2 W+ R7 A3 ~9 g3 g9 w3 e/ A
" p7 x6 x- b4 t+ ^
咁可能好多女仔都對我愛恨連綿,因為成日有女仔怒啤我~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。