<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2006-10-24 11:26 PM:

#1220 盡扣我分,我扣唔到自己,幫下手
家法時候....
Originally posted by kaing at 2006-10-24 11:25 PM:

又唔會唔鐘意既...只係無咁在意...
所以話...人好難安於現狀...
得到左唔會珍惜,佢要唔聽話,未得到得晒個感覺就最 good
Originally posted by kaing at 2006-10-24 11:27 PM:

家法時候....
我準備好喇,黎啦
Originally posted by Rika at 2006-10-24 11:29 PM:

得到左唔會珍惜,佢要唔聽話,未得到得晒個感覺就最 good
係wo...講開又講...你單野...出左街未...
來左香港未?
Originally posted by kaing at 2006-10-24 11:30 PM:

係wo...講開又講...你單野...出左街未...
來左香港未?
未呀,未夠4日,你仲心急過我
Originally posted by Rika at 2006-10-24 11:31 PM:

未呀,未夠4日,你仲心急過我
岩岩諗起ja...hehe
可能我近排d 時間比較難過d...所以覺得好耐...
Originally posted by ian2910 at 2006-10-24 11:15 PM:

既然女強人同易溝度無關或者唔一定有比例上ge關連,咁個問題就唔多成立,無野好講.......

對唔住呀!澳門美人!你唔會男女男個呵
我諗我要改一改topic ﹐我其實係想知你o地對女強人有咩睇法!!覺得佢o地ge 內心世界係點!!

傻la 有咩對唔住﹐忠言逆耳丫ma ~ 我好樂意聽ga~
Originally posted by kaing at 2006-10-24 11:32 PM:

岩岩諗起ja...hehe
可能我近排d 時間比較難過d...所以覺得好耐...
我今個月d功課忙好爆,做到嘔都做唔晒,1日40個鐘就好喇
而家個人都無晒精神,,死頂上黎一陣炸
Originally posted by Rika at 2006-10-24 23:20:
"對不起,您不能給自己發表的帖子評分,請返回。"

我會叫其他版主幫手, sorry~

孺子可教,

sorry
Originally posted by kaing at 2006-10-24 11:21 PM:

正常既...得唔到先會在意...
通常男仔都係咁 我男友都係忘記唔到第一個女朋友…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。