<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
你咁鬼死mean, 我吾同你玩啦!
月亮說 發表於 2010-9-12 12:56 AM
我唔係mean....
亦都講得笑.....你鬧我仆街我都唔會嬲你啦....
個問題係你果句唔邏輯.......=.=

因為【除左】...無否定既意思....
我係嬲你唔夠creative....
我唔係mean....
亦都講得笑.....你鬧我仆街我都唔會嬲你啦....
個問題係你果句唔邏輯.......=.=

為【除左】...無否定既意思....
我係嬲你唔夠creative.... ...
自由神 發表於 2010-9-12 01:06 AM
你想溜返我同你玩呢.我吾會中你計
我有個問題:
有一件麻甩, 紮咗炮好耐又無乜點見過靚女, 亦好耐無同d 同聲同氣嘅人炒蝦拆蟹過..........
呢條沐契出咗名鹹濕, 又出咗名鍾意同三五知己乜都吹.
問題嚟喇, 佢恨咗幾個月嘅嘢, 依家一次過出現晒............有好多好多女睇, 又有成班喪標傻強喺度.
咁........呢條沐契做得邊樣呢? 又應該點做好呢?

四方君子八方能賢麻煩教教呢條沐契點做喇, 功德無量呀!
我有個問題:
有一件麻甩, 紮咗炮好耐又無乜點見過靚女, 亦好耐無同d 同聲同氣嘅人炒蝦拆蟹過..........
問題嚟喇, 佢恨咗幾個月嘅嘢, 依家一次過出現晒......... ...
BOYDWAN 發表於 2010-9-12 01:17 AM
一切隨心 125443# BOYDWAN
大佬呀..........你咪一見到我就扯旗先得咖~
(老友記, 你同d 小寵物幾好吖嘛? )
我有個問題:
問題嚟喇, 佢恨咗幾個月嘅嘢, 依家一次過出現晒......... ...
BOYDWAN 發表於 2010-9-12 01:17 AM
三個字 : 靠自己
一切隨心  125443# BOYDWAN
自由神 發表於 2010-9-12 01:19
無喎..........結論只得除褲咋喎.....
三個字 : 靠自己
d228216 發表於 2010-9-12 01:22
咁有玄機????

(鬼唔知咩死佬, 我唔靠自己點login 上嚟喎~~~ )
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。