<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 20:50:$ V  O8 T) M5 I; N  g" ~( D2 z, k
唔知點解,全部好似off晒咁。
2 A1 o, [; w# `; @# D% mi'm here
網上身份誰不『機密』?
拿,某人尋日聲大夾惡咁黎想"空"我,但今日andyho叫我"收皮",某人就唔同佢做d乜,只係竊竊私語......偏幫之言,其證可鑑了吧?
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 20:59:6 @: f9 u: K0 c
拿,某人尋日聲大夾惡咁黎想"空"我,但今日andyho叫我"收皮",某人就唔同佢做d乜,只係竊竊私語......偏幫之言,其證可鑑了吧?
8 t' g1 }0 a1 x1 `
* S) n0 l+ p- C% t" L! \! W4 ]+ z
有一個人以上的地方就有小圈子架la Forget it. 過去已過去
網上身份誰不『機密』?
都係玩下名教地下活動好d~~( S7 n) U& R% p* {9 r
8 f! z2 e$ v; o* |1 T2 H* U
不過CHECSS可以唔好咁高調好嗎~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 08:59 PM:9 b: j- M" X! [" a- Z! Z! S) l
' P4 y3 ?( t6 m. t5 D9 [一句啦, 唔啱傾, 就算啦.....
: ^5 p, H* G7 e" l6 i5 j& i1 j$ M/ Q8 S9 {- p& Y& L; G! n6 |
有d人比較執着, 甚至為自由而自由, 走火入魔.
Originally posted by 機密 at 2005-11-6 09:03 PM:, r- I; I7 u- X3 r

% F' M% b- R$ |% L
5 }% M/ q1 b# S2 o個人以上的地方就有小圈子架la Forget it. 過去已過去
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 08:59 PM:
- t; k. I  e% F& R8 e拿,某人尋日聲大夾惡咁黎想"空"我,但今日andyho叫我"收皮",某人就唔同佢做d乜,只係竊竊私語......偏幫之言,其證可鑑了吧?
- M4 ]$ A, Q1 L% @0 n
What happen6 i9 A$ o. s9 r4 [  n* h$ S
andyho咩人黎
Originally posted by d228216 at 2005-11-6 21:07:/ A& U: W- ]# D& e4 W* n
# D# i1 O9 G9 U) }

7 s& I  Y! ^# B2 k7 e, Syes,
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by Asurada129 at 2005-11-6 08:52 PM:
) N( r3 `9 Y- `* m! Q# n* u- K+ u* y寒~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ m: C" D  V+ I& `$ y
. m# ~1 K$ N* a( o) Y6 C: q5 g
% s* x) s6 b$ z" [* H1 S7 @

0 m1 K! D& Z* d5 O2 k, p* c7 ?! r8 O" L( |. J! t
.....................................................................(又凝固中)
Originally posted by pakho at 2005-11-6 09:08 PM:
! f, E% e3 d. D7 t" p* d- |& n% P1 n! S- T, M8 G; A4 p, o
What happen* ?: U3 d. ]4 M. N1 s
andyho咩人黎
+ D6 C% V  d7 M6 z* z
8 m) R+ f) c! m1 w2 a9 ]

5 j4 v; |+ o3 |2 X1 b+ k叻人一個咯,仲係26fun member添~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。