<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-24 11:35 PM:

我諗我要改一改topic ﹐我其實係想知你o地對女強人有咩睇法!!覺得佢o地ge 內心世界係點!!

傻la 有咩對唔住﹐忠言逆耳丫ma ~ 我好樂意聽ga~
扣左未呀?
Originally posted by Rika at 2006-10-24 11:29 PM:

得到左唔會珍惜,佢要唔聽話,未得到得晒個感覺就最 good
嘩又獲益良多… 咁我一世都唔多聽話先
Originally posted by guswan at 2006-10-24 11:37 PM:

孺子可教,

sorry
thank 你提我
開左個topic出去,
但你地係度又講,
算點?
想我精神分裂?
Originally posted by kaing at 2006-10-24 11:20 PM:

其實因為我都有認識一d 真係女強人既朋友...
好多都在家庭同事業都得到平均...
而且我同佢地相處都好好...
你o地o係度討論咁耐﹐驚我o係o個個post講呢d 會扣你分呀? 成班傻豬^^

你o地肯講我都不知幾開心
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-24 11:35 PM:

我諗我要改一改topic ﹐我其實係想知你o地對女強人有咩睇法!!覺得佢o地ge 內心世界係點!!

傻la 有咩對唔住﹐忠言逆耳丫ma ~ 我好樂意聽ga~
你講到咁!我都無野好講...........
Originally posted by Rika at 2006-10-24 11:37 PM:

扣左未呀?

哦 … 你想我扣????

哦…即刻做o野先

扣你個頭呀!!!! 加你都黎唔切la
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-24 11:38 PM:

嘩又獲益良多… 咁我一世都唔多聽話先
7:3 唔好太過份
七成聽話,3成唔聽
太唔聽又唔得,會灰架喎
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-24 11:41 PM:

哦 … 你想我扣????:mad...
你唔會喇,我#1220 講錯野
我自己覺得要扣,你扣左,我卻服d,黎啦
Originally posted by guswan at 2006-10-24 11:39 PM:
開左個topic出去,
但你地係度又講,
算點?
想我精神分裂?
Live chat 11pm 開始,呢到諗到咩就講咩,咩話題都得,當然包括戀愛版既帖啦
散左可以再過o個邊個帖補充架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。