<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2007-11-7 02:09:

都唔係既,俾佢見識下都好嫁~
我真係好衰咖,一見d 大學仔吔文吔武,就好多鬼主意整鬼佢咖喇........
有一次,有個大學仔第一次落bar 見佢,都未介紹已經聲大大又話搵幾多又話幾時去到CEO,我飲到咁上下物問佢識唔識楂車幫幫手楂我架車送我返屋企,佢答:超!有乜車我未楂過吖?濕碎啦!!
結果佢真係未楂過咯..........
我臨走,串佢一句:你部車呢?
佢答:我......我未買
我再串佢:咁你學多楂幾款車先幫我啦下,司機都不如!
好衰呀我.........
Originally posted by trista_cheong at 2007-11-7 02:14:

又同一時間做埋d相似到嘔嘅嘢…… 

佢地眼冤咖喇~
Originally posted by Triangel at 2007-11-7 02:25:
用手啦,死蠢
唔用手得唔得呀
Originally posted by 左輪仔 at 2007-11-7 02:15:

真係夾
神經俠侶吖嘛~
邊個做鵰兄好呢?
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-7 02:26:
我真係好衰咖,一見d 大學仔吔...
咁你又衰左d
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-7 02:28:
神經俠侶吖嘛~
邊個做鵰兄好呢?
呢個角色好難揀
Originally posted by 左輪仔 at 2007-11-7 02:20:

唉~呢d先死,避又唔係,唔避又唔係
係佢面前溝第二d 女咯,問埋佢有乜計,等佢知自己定位嘛~
Originally posted by 左輪仔 at 2007-11-7 02:22 AM:

http://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?uid=65521

做咩呀左仔仔?
Originally posted by Triangel at 2007-11-7 02:22:

楝死佢咪可以一了百了
我驚左仔死佢都未死呀~
Originally posted by 左輪仔 at 2007-11-7 02:22:

http://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?uid=65521

自我介紹: 夠啦﹐我唔玩啦

哇.................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。