<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 洗版人不怪(無聊洗版用,交流免問)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 怪人米不多 at 2008-3-26 14:49:

Originally posted by SWK at 2008-3-26 02:50 PM:

你放水算點先...
雖然而家你放唔...
太深奧,睇到一半冇睇到
本身都唔怪你,睇埋依段野更加唔會
係你既playoff度加油喇,我都會努力爭7-8位

P.S. 我既目標已經轉向le2,唔係想阻住人地升班,係想證明自己既實力
約定你係le2決賽見好唔好?
Originally posted by SWK at 2008-3-26 02:51 PM:

Originally posted by 怪人米不多 at 2008-3-26 14:45:
to all:
首先, 我要澄清我冇放水
如...
你放水算點先...
雖然而家你放唔放水我都入唔到playoff
因為如無意外輸3-6,但我始終覺得對我同eq唔公平
點解冇人對我地放水,而你又對feuosma放水

如果我地keep到,甚至贏得仲多,打到上黎
你又放左水俾佢... 咁咪白費我地既心機...
Originally posted by 怪人米不多 at 2008-3-26 14:51:

Rio超靚女
我屋企人話點解咁靚女都要做av女優?.?
Originally posted by 怪人米不多 at 2008-3-26 14:51:

太深奧,睇到一半冇睇到
本身都唔...
係bor... 因為尋日果件事﹐而家無啦啦比Feuosma 拿左4分...

為免傷和氣﹐下年響D關鍵時刻不如大家吾好搞埋D小動作啦﹐ 上年秋兄已經搞過一次﹐已令到有人吾開心。

我相信艾兄吾係有心既...可能悶得際掛

我都係留翻等拒自己解畫啦。
Originally posted by SWK at 2008-3-26 02:52 PM:

Rio超靚女
Originally posted by 怪人米不多 at 2008-3-26 14:54:
Rio超靚女
She's almost perfect!
Thank you very much!
I'd like to appreciate it.
thank you and keep up the good work.
Originally posted by 怪人米不多 at 2008-3-26 14:54:

Rio超靚女
漂亮~真是漂亮
這女優真是超級正點
男人看了會喜歡
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 洗版人不怪(無聊洗版用,交流免問)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。