<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-29 13:10:
淨返兩日, 勇勇(14004.9) 與小弟(7...
我聽你講唔再買波膽,唔係我又中4:1波膽
不過我已經係馬會落左注,有13賠真正
Originally posted by 勇勇 at 29-6-2007 14:31:

我聽你講唔再買波膽,唔係我又中4:1波膽
不過我已經係馬會落左注,有13賠真正
你夠膽買中4:1波膽我一定同各位拗死500倍佢唔變~~
明明今日吼到實,話要買贏即場,邊有可能8倍至得咖~~~

你買中波膽真係會無朋友咖~~

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-29 at 02:40 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-29 02:31 PM:

我聽你講唔再買波膽,唔係我又中4...
我都估中

duff我唔係加5,785咩?
我都覺得即場唔好喇, 半場都ok o既
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-29 14:39:

我都估中

好野喎
有冇玩真銀啊
不過買左都一額汗,半場居然會1:1
Originally posted by 艾力克 at 29-6-2007 14:39:

我都估中

#1178......咪扮野呀死佬.....我記性唔差咖............

我知即場唔好,但係時間上我真係兩次都贏左馬會咖.........
如果兩次都計的話扣除成本會贏 $105,000 囉...............

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-29 at 02:47 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-29 02:43 PM:

好野喎
有冇玩真銀啊
不過買左都一額汗,半場居然會1:1
冇呀, 冇玩online, 尋日趕住出門口又遲返屋企, 已經close左喇
諗住重注依場(-1)同大同4,5球, 買4:0,4:1
都有諗過和主, 但又冇可能0:0會下半場入倒4球, 點知係1:1

另外4場返到黎先諗, 都有嬴2輸1走1

依排學緊睇盤, 見住愈近開波d燈係咁閃好得意
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-29 14:36:

你夠膽買中4:1波膽我一定同各...
不過我覺得如果有500賠,一定係落後個隊反勝先會有,
馬會一定唔會咁傻,開到一隊贏勢咁強嘅球隊咁高陪率(經驗之談)
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-29 02:44 PM:

#1178......咪扮...
我買2x1輸左依場時委內瑞拉 對 玻利維亞 2:1 (1.4)已然扣左喇

講真, 上次唔信今次信, 如果你真買就爽喇
Originally posted by 勇勇 at 29-6-2007 14:51:

馬會一定唔會咁傻,開到一隊贏勢咁強嘅球隊咁高陪率(經驗之談)
我都唔知點解~就係咁先廢事拗啦~~
又唔係玩真銀.... 就當自己睇錯囉~~~
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-29 02:51 PM:

我都覺, 所以上forum睇倒mexico有1,000倍都嚇親
因為即場都要預左人地包晒一球上落o既波膽嘛
如果睇住波黎玩o既話, 梗加可以買埋一兩球上落好分o個d
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。