<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-16 06:41 PM:
中秋唔好落乳牙.............
你住邊區
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-16 06:42 PM:

你住邊區
南.....

韋拉力撐朗尼

朗尼於對維拉利爾一仗領紅牌被逐,但祖雲達斯中場韋拉表示朗尼並無必要過份收斂。

韋拉以往效力阿仙奴,也曾多次惹上麻煩而被逐離場。

「我認為朗尼絕對具有潛質和天份。」韋拉向《天空體育說》。

「這是不能否認的。」

「他是一個極度可怕的球員,任何人要看管他都感到這樣。而他是有必要保持這種脾氣與憤怒,因為這是比賽的一部份。」

「我認為他不太需要去改變自己,他只需要學習一點點東西,但我不擔心他做不到。」

球員適當地有火氣都係一件好事
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2005-9-16 06:52 PM:
已經縱衰左

係球證眼中扣晒分...........
咁又係...不過朗尼無可否認有時真係幫唔落0既
Originally posted by skjeiw at 2005-9-16 06:52 PM:
有火係好,但唔係對球證嘛
對利記win到1:0好開心

後防無2閘,無埋keane-.-好驚利記d surprise
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-16 06:59 PM:

後防無2閘,無埋keane-.-好驚利記d surprise
李察遜打左,奧沙打右
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-16 06:59 PM:

唔係喎,雲佬好fit喎...分分鐘大手交易,3:2 or 3:1
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。