<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by adamjacky123 at 2005-6-30 11:28 PM:; r6 T9 v% j; e2 W* j
死亡高潮really淫?
9 u) y" y/ W; t! A) Z
哈哈~~~~~對~
Originally posted by twh1110 at 2005-6-30 11:29 PM:- N( e+ j1 l& v) u& g: Q
. r# l7 n& i! c
li d貼唔貼得?
) S8 X' S' l: X' c! P+ s' X
可以~~
Originally posted by twh1110 at 2005-6-30 23:32:
' ]7 D3 V- G! ?- P0 [' f( ~/ d" m6 ^% W0 B. [. @
你走咗去好文區啊?
# P8 Z. h5 f; b: n& Q. z路過果頭咋
Originally posted by invisible at 2005-6-30 11:31 PM:
1 @  u4 |$ J1 ?) W4 K% q' b9 s! e1 `2 A& Q8 C" P/ T; P1 B, H
呢到唔亂叫大佬
  S# @5 `8 [8 y0 J! G呢度好興吹雞架!!
! k, [. {6 w. h  j1 ]3 j係呀係呀!呢度D大佬好惡架,好似果個阿雀既物體呢!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-30 11:31 PM:
' t% s1 O8 T, H" H; C3 T: U+ m. N/ `8 s9 D/ o
咁多既@@"
0 }0 I8 a- F8 b; x5 y5 F. j6 a有埋黃金...但冇青銅
Originally posted by william303 at 2005-6-30 11:35 PM:
8 `2 S4 S+ I4 w5 P) Y3 }) y2 s9 `
+ f6 f$ g* S: c5 k係呀係呀!呢度D大佬好惡架,好似果個阿雀既物體呢!
1 m! V' d2 c) s" }
有d咁嘅事?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-30 23:38:6 l' }  l6 X8 ?! U* V, r
. F+ W8 B7 z, b- B
有d咁嘅事?
) U3 \" l1 s: M0 w" Q4 P8 w+ b
跟我講野
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-30 11:38 PM:8 @! ^8 X* m, Z, O, m% i0 t6 r* h

) N: n: ]$ {- _8 P有d咁嘅事?
- R! x& n$ f! E! @% R/ W你唔知咩?雀爺!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-30 11:39 PM:, A7 i* g/ C1 K4 u6 j' g

$ H3 z: K- W" e跟我講野
& c. @$ d) i: S9 }8 z, ^
佢copy架,連打都唔打
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-30 11:39 PM:
. d& I# [( Z/ m- A$ s* w" ]" K. \2 G
跟我講野
& c0 R0 a3 f' ]$ W4 G您有講尼句咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。