<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-29 02:54 PM:

我都唔知點解~就係咁先廢事拗啦~~
又唔係玩真銀.... 就當自己睇錯囉~~~
仲乜唔玩
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-29 14:49:

冇呀, 冇玩online, 尋日趕住出門口...
如果你買到,都可以贏唔少喎
其實我都係估上下半場各入2球,美國最多入1球,點知同我諗嘅唔同
不過好彩都係開4:1

[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-29 at 05:33 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-29 14:54:

我都覺, 所以上forum睇倒mexico有1,...
講得冇錯
Originally posted by 艾力克 at 29-6-2007 14:52:

我買2x1輸左依場時委內瑞拉 對 玻利維亞 2:1 (1.4)已然扣左喇

講真, 上次唔信今次信, 如果你真買就爽喇
Edit 唔到, 惟有提自己下次加返啦~~~
此帖為證, 艾力克 +500~~~

講真, 上次係失波後買, 今次係失波前買~~~
我唔想真買喇.... 如果玩真銀我會比而家更小心同更茅咖~~~
Originally posted by 艾力克 at 29-6-2007 14:55:

仲乜唔玩
1) 上帖講左
2) 兩面邊玩得切?

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-29 at 03:03 PM ]
咁你快d走啦, 依度會學壞架
Originally posted by 艾力克 at 29-6-2007 15:13:
咁你快d走啦, 依度會學壞架
你比我計一半我實走硬咖~~~

不過我聽日都唔敢包仲會唔會咁樣玩~~
我最多保證聽日咁樣玩時會 Cap 埋圖 upload 上黎~~~
你計分你話計咪計囉

[ Last edited by 艾力克 on 2007-6-29 at 03:54 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 29-6-2007 15:28:
你計分你話計咪計囉
若果我加左呢50000分......睇怕只有「我」先會追得到「我」.......

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-29 at 03:59 PM ]
delete左 XDD
仲有兩日俾你追
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。