<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-23 13:49:
好悶呀...........
喺醫院唔比用電話,但係又可以上網,乜鬼準則嚟咖?
癡 Q 線~
人哋以為你睇碟咋!!!
如果佢哋知道你喺到無線上網,實Ban Q你呀!!!!
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-23 20:10:

唔識欣賞就係唔識欣賞~~
又o黎挑戰啲版主????

日 女 搭 火 車 當 眾 被 擄 強 姦

2007.4.23  apple daily

日 本 電 影 《 電 車 男 》 的 「 御 宅 族 」 主 角 , 見 義 勇 為 , 在 火 車 上 趕 走 調 戲 女 主 角 的 醉 酒 漢 。 但 現 實 世 界 中 , 一 列 開 往 大 阪 的 火 車 上 , 一 名 年 輕 女 郎 在 眾 目 睽 睽 下 被 挾 持 入 洗 手 間 強 姦 , 車 廂 內 40 名 乘 客 袖 手 旁 觀 。
大 阪 警 方 前 天 ( 周 六 ) 透 露 案 情 , 這 宗 火 車 強 姦 案 的 疑 犯 , 是 36 歲 的 地 盤 工 人 植 園 貴 光 。 去 年 8 月 3 日 晚 上 9 時 20 分 左 右 , 他 從 福 井 站 上 車 , 乘 搭 一 列 從 富 山 開 往 大 阪 的 特 快 列 車 。 他 在 車 廂 和 一 名 剛 下 班 的 21 歲 白 領 麗 人 相 鄰 而 坐 , 他 威 嚇 她 : 「 不 要 聲 張 , 否 則 殺 死 你 , 如 果 報 警 , 無 論 你 到 哪 裡 我 都 會 跟 著 你 。 」  

40 名 乘 客 袖 手 旁 觀

色 魔 向 受 害 人 上 下 其 手 , 撫 摸 她 胸 部 和 下 體 , 一 個 多 小 時 後 更 把 她 押 向 洗 手 間 。 其 間 受 害 人 不 斷 飲 泣 , 有 乘 客 看 見 卻 不 聞 不 問 , 原 因 是 色 魔 喝 罵 : 「 有 甚 麼 好 看 ! 」 一 車 廂 40 名 乘 客 , 沒 有 人 施 予 援 手 , 受 害 人 在 洗 手 間 被 施 暴 半 小 時 。
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-23 06:06 PM:

點解d瘋人咁好福利???
因為d痴綫佬肯派錢 , 齋吃冰淇淋的最低消費為$72000
Originally posted by playbr2 at 2007-4-23 08:16 PM:

因為d痴綫佬肯派錢 , 齋吃冰淇淋的最低消費為$72000
不如我地支持祖國打日本 , 等政府有"資源"比d免費福利我地丫~~
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-4-23 10:34 AM:
d 佬,今朝一打開你個file,想話..........
cheap 機梨嗜......

全球最勁135mm全片幅1680萬像單鏡反先數碼相機Canon 1DsMk2, 同 全球10大名鏡之一 Canon EF135mm F2.0 + 大師級(身型) 攝影初哥 dd 親自操刀

[ Last edited by d228216 on 2007-4-23 at 08:29 PM ]
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-23 08:10 PM:

唔識欣賞就係唔識欣賞~~
收皮啦 我比舊屎你當肥皂去冲涼 , 你又識唔識欣賞ㄚㄚㄚㄚ , 你連屎都食埋就代表你思想層次高 , 眼光比人闊!!! 由你食屎一刻開始 , 你已經同禽獸無異..... 枉你以為自己既竟界高人一等 , 但其實岩岩相反...... 你既聖靈跌至最低 , 墮落如同禽獸
岩呢度D AV人士

http://www.alicejapan.co.jp/inde ... &product_id=580

松島かえで「真性アイドル中出し解禁!!」

マ◯コから滴る精子…震撼!アイドル生シリーズ第2弾は、かえでに中出し!インタビュー&オナニー。派遣OLが社員を誘惑SEXで中出し。ご奉仕メイドSEXでベロ射&お掃除フェラ。落差で萌える〝ツンデレ〟SEXで中出し。猥褻感を存分に!

【セル商品情報】
2007/06/15発売
品番:DV-793
収録時間: 120分
税込価格:2,940 円
【レンタル商品情報】
2007/06/15発売
品番:NDV-0507
収録時間: 120分

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-4-23 at 08:51 PM ]

720 x 480 PIXEL下載

Enjoy the life
Originally posted by playbr2 at 2007-4-23 08:32 PM:

收皮啦 :nowa...
大佬 , 識唔識欣賞好個人架喎 , 王家衛d影片我都唔識欣賞拉~~
屎我就唔識欣賞 , 但一定有識 , 如果唔係邊會有咁多食屎av???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-23 08:21 PM:

不如我地支持祖國打日本 , 等政府有"資源"比d免費福利我地丫~~
係都打Q 左你個台灣先喇 , 支持祖國俘虜哂所有台灣美眉 , 剩番d 熟女 , 豬扒 , 人妖 , 及所有在台灣的男性.....之後放原子彈令台灣陸沉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。