<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-7-1 12:45 AM:
4 k; M$ O# O8 y3 A% i
( c* X, @$ Z4 a好, 謝過....
% b( v& B- q- ~# d不過食北京菜有冇問題?
Originally posted by invisible at 2005-7-1 12:42 AM:
0 W5 u) S& t; C5 L9 v* Q4 d5 G' ^
同意3 {# y( d% [# x: [2 a. d
當你知道左# n) m2 ~7 X, |3 {0 T
你若無番一定既淫功5 |$ P5 X6 t# P) w
你只會做一隻CDR
% ?, c9 D' P. ]% E$ p煙仔,幫我做幾日記者,我要去渡假
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-7-1 12:46 AM:8 B% @2 |4 X7 D: |- J3 r

) T; P( q; M# g0 E  J1 L, G/ q不過食北京菜有冇問題?
- V6 ~3 G- V* X* ^7 h0 w
不~~不食大陸雞
死啦, 搭唔到嘴....
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-1 12:46 AM:
3 Y  ]# X, }7 I: o+ H
' ~( I& w: @3 \$ Q& W/ t5 freally好豪噃
; s' `$ C# O0 J0 ?8 F) r夏威夷餐廳抵食D,四舊零!
Originally posted by twh1110 at 2005-7-1 12:47 AM:
; a( C6 r% O7 F0 z  _- m
6 b; C9 Z' {8 x4 u, l$ T煙仔,幫我做幾日記者,我要去渡假
% D+ X' X* c3 \5 u+ g/ [4 [0 r# q去綠怡島~?
Originally posted by william303 at 2005-7-1 00:47:
$ A* u* r+ Z) t# L9 B+ C9 ~% i! ^. X/ M" ]" X/ X4 X- h
夏威夷餐廳抵食D,四舊零!
7 v) K  u0 p+ J' p
d呢新唔新鮮呀???
Originally posted by johnwu at 2005-7-1 12:47 AM:+ M+ `5 Z& V/ r" N7 u+ P2 D$ d8 Q4 W% e
9 m& c& K6 O* U3 Q& g$ V( o2 X. m
呃POST王都搭唔到嘴~~
【icon小偷™】
Originally posted by johnwu at 2005-7-1 12:47 AM:1 o/ H4 G* a" @1 G: b- U6 b
5 K6 H( Q% d0 B0 _' i* |0 P! s) K, A4 X6 R1 D
我都唔係好搭到嘴tim
Originally posted by twh1110 at 2005-7-1 12:47 AM:
$ W2 _( Q/ E0 O2 M+ u: f- F: e
6 I. w& d. `3 W0 T煙仔,幫我做幾日記者,我要去渡假
+ k+ U- Q! B  ~$ A& }7 x0 H: O, ?: g, n5 v; c1 f# v. \
知道我有幾重要呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。