<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室
返回列表 回復 發帖
D 大帝邊有我地咁勤力, 夜晚 event 好多要等多日至出...
占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~

想增加點擊率
蘋果培訓吓d reporter先啦....
亂咁黎.....
1:27.....
邊係Elli Rose呀.....

係Monna Lam

咪嘥我時间同心血啦
再唔係.....
上黎26fun models name data base searching 吓 .....
鎂合金砲台 :   Sony A77    /  Nikon D300
碉堡座 :           Sony 77AM   /  Nikon MB-10
多用途小距砲 :   Sony 16-105   / Nikon 18-70 / Nikon 18-200
中程變距砲 :     minolta 80-200/2.8 HS APO
強力多向照明彈 : Sony AM58   / (Nikon SB-910 ....8/7/14)
目標 : 大小通吃....係靚女就auto lock on....不論有否知名度 ^ ^
jpeg直出、600萬像素、推光only(if any)

操砲員 : chewlun3
^_^
蘋果培訓吓d reporter先啦....
亂咁黎.....
1:27.....
邊係Elli Rose呀.....

係Monna Lam
chewlun3 發表於 2012-1-9 11:33 AM
蘋果連走光o個個係邊個都唔知.  

東方太陽就贏一次啦!!!!
咪嘥我時间同心血啦
再唔係.....
上黎26fun models name data base searching 吓 ..... ...
chewlun3 發表於 2012-1-9 11:33 AM
咁我地都未必認得晒o個晚行既所有ModelSSS.  就算本場刊有齊名都唔係易對應.....

其實o個晚行既時候部大電視係有打Model名出黎; 但唔知係咪PART PART 都有打?   

我多數都得到MODEL行到最前先影; 好難影埋部電視上D名.   (我估大多C HING 都係)  

要等其他C HING UP埋D片上黎, 睇下對唔對得齊所有名.....艱巨任務......
蘋果連走光o個個係邊個都唔知.  

東方太陽就贏一次啦!!!!
占占占 發表於 2012-1-9 11:35 AM
生果報專特 ga la, 10次有 8次都係寫人衰, 都啱好多 HK 人胃口 ga, 你睇今次狗豬事件, 就起比佢地炒起港人仇內, 憎富 d 怨氣啦
咁我地都未必認得晒o個晚行既所有ModelSSS.  就算本場刊有齊名都唔係易對應.....

其實o個晚行既時候部大電視係有打Model名出黎; 但唔知係咪PART PART 都有打?   

我多數都得到MODEL行到最前先影; 好難影埋部電視 ...
占占占 發表於 2012-1-9 11:51 AM
做得 reporter(理論上係 Pro)唔理娛記 or whatever .............
校對嗰吓好重要.... ...
要出街見人嘛

更何况論資排輩/知名度...
Miss Elli  Rose 無奶油於Miss Lam 之下
咁都整錯

我哋係業餘..
報錯/睇錯冇相干 .......
26 fun 一定有專人修正
鎂合金砲台 :   Sony A77    /  Nikon D300
碉堡座 :           Sony 77AM   /  Nikon MB-10
多用途小距砲 :   Sony 16-105   / Nikon 18-70 / Nikon 18-200
中程變距砲 :     minolta 80-200/2.8 HS APO
強力多向照明彈 : Sony AM58   / (Nikon SB-910 ....8/7/14)
目標 : 大小通吃....係靚女就auto lock on....不論有否知名度 ^ ^

^_^
生果報專特 ga la, 10次有 8次都係寫人衰, 都啱好多 HK 人胃口 ga, 你睇今次狗豬事件, 就起比佢地炒起港人仇內, 憎富 d 怨氣啦
bw2046 發表於 2012-1-9 11:54 AM
Mr. Lai

^_^
本帖最後由 bw2046 於 2012-1-9 12:48 PM 編輯 泥生最識得利用道德高點發炮, (雖然成日 double standard 識話人唔識話自已), 其心可豬 la...
HK + part 咁實爆硬...   
http://www.youtube.com/watch?v=ReOR1dB_zzw
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。