<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2007-11-8 04:34 AM:

點解呀 ?

cap 張 pics 睇睇
cap鬼咩
佢地直接彈返要我入驗證碼果頁
同正常冇分別
分別在我入極驗證碼刀下唔到
不斷重複叫我入驗證碼
早趕過啦
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;highlight=%2Bmhkk
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by mhkk at 2007-11-8 05:01 AM:

cap鬼咩
佢地直接彈返要我入...
如果整個 premium a/c 俾你得唔得 ?

雞爸今日ac大抽奔啊
尋日裝好咗部X300A同BDP-70A, 睇咗 功夫, 蜘蛛俠同第五元素...真係清到爆..
順-好色-清而不銳眼 非常滿意

開頭怕部 300A 黑位大誇..原來set返做 Standard Mode 就正常返, (原本係Vivid Mode).

p.s. 最後再試DVD.....唉....以為放錯咗VCD  
TV 就預咗唔得, 但又唔係太差, 重好過DVD
阿里巴巴 ~~
Originally posted by 怪人米不多 at 2007-11-8 01:39 PM:
阿里巴巴 ~~
大怪
40蚊買咗?????
Originally posted by d228216 at 2007-11-8 01:12 PM:
尋日裝好咗部X300A同BDP-70A, 睇咗 功...
點解DVD咁差?
有冇試過其它DVD Movie?
DVD Movie d質數好參次噃!
其實如果Standard DVD 效果吾理想都係大問題!
我埝你手頭上都儲儲埋埋吾少dvd,
但D Blu-Ray movie 市面真係吾多! Right

TV 重好過DVD  <-- 有乜可能呀! TV得 480 乍
你play DVD 一定冇Upconverted to 1080i, or HK TV 質數一定好過US

[ Last edited by Triangel on 2007-11-8 at 01:59 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by d228216 at 2007-11-8 01:50 PM:

大怪
Originally posted by Triangel at 2007-11-8 01:56 PM:

點解DVD咁差?
有冇試過其它DVD M...
點解DVD咁差?
有冇試過其它DVD Movie?
DVD Movie d質數好參次噃!

己經用d比較新同靚既DVD.....用部BD up 去1080p...都係好渣...唔up 480i 嚇死人...

其實如果Standard DVD 效果吾理想都係大問題!
我埝你手頭上都儲儲埋埋吾少dvd,
但D Blu-Ray movie 市面真係吾多! Right

有成300隻

TV 重好過DVD  <-- 有乜可能呀!
你play DVD 一定冇Upconverted to 1080i, or HK TV 質數一定好過US
TV 4:3 , 画面細d 冇咁鬆..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。