<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
佢自己之前衰左咁多次
我俾張牛肉乾炸,佢都要通櫃啦...
自由神 發表於 2011-1-25 00:48
話時話, 禁言要禁幾耐呢? 我地有無得揀時間咖?
通櫃就梗係交比d 佬啦, 佢大把架生吖嘛~
BOYDWAN 發表於 2011-1-25 12:54 AM
得支舊貨

600 x 400 PIXEL下載

咁嚟屈!? 我淨係教你多d 搵女會員"培訓"之嘛.........如果有嘅話~
BOYDWAN 發表於 2011-1-25 12:50 AM
Che~你估我見到有我唔會去“培育”
BOYDWAN 發表於 2011-1-25 12:54 AM
佢自己開口就叫人做“狗”
我俾個warning合情合理呀....

只係佢原來個底咁花姐....
無得選擇呀,好在佢萬九幾個A/C
淨係呢枝都飽三年..........
Che~你估我見到有我唔會去“培育”
自由神 發表於 2011-1-25 00:58
咪係又培唔係又培呀, 分分鐘男扮女原來係人妖, 到時你嘅小小心靈甚至菊門受創咪搵我安慰你呀~
淨係呢枝都飽三年..........
BOYDWAN 發表於 2011-1-25 01:01 AM
飽飽?? 加埋依個操作員.....我會話一萬話

609 x 397 PIXEL下載

咪係又培唔係又培呀, 分分鐘男扮女原來係人妖, 到時你嘅小小心靈甚至菊門受創咪搵我安慰你呀~
BOYDWAN 發表於 2011-1-25 01:04 AM
我實會用我龍爪手去查明正身
佢自己開口就叫人做“狗”
我俾個warning合情合理呀....

只係佢原來個底咁花姐....
無得選擇呀,好在佢萬九幾個A/C
自由神 發表於 2011-1-25 01:00
得啦, 呢一點我地都明喎, 你做得管理人員自然有分寸咖啦, 100% 信你噃~
總之都係想班版友自律啫, 始終依家上網唔同以前, 講嘢真係要負責任吖嘛, 你都係唔想佢地出事啫~

甘仔個底點會唔花噃, 佢正一慣匪嚟嘅~  其實佢都成熟咗唔少咖喇, 只係未完全入世啫~
不過我唔知依家禁言係由電腦自動執行期限定係由我地揀選時間啫~
飽飽?? 加埋依個操作員.....我會話一萬話
d228216 發表於 2011-1-25 01:07

我知錯喇!!! 我以後淨係望住個老婆唔望其他女仔喇!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。