<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-7-1 01:27:4 Q6 _% y8 r# d+ b2 i$ k
: }, W. a! g1 Z; r
我都覺最近好似多咗接近三級嘅野…
  E6 h/ @* l6 A- R! zaio....無計啦,d人唔夠分..係到狂post"
Originally posted by rest365days at 2005-7-1 01:28:) J. n  O9 G5 D

l$ Y" G: z! q+ e8 k, m: E* ]7 q
& b. R( t( k1 q! @4 ^4 L( _i'm just reporting crimes...
$ b- r( z7 `# K2 V3 t
365,你好似係教徒黎??
Originally posted by johnwu at 2005-7-1 01:28:* |9 u1 }* q# D# w
$ }, C4 ^9 u9 i' q, Z
先達阿伯??
3 L* i7 l. Q$ p1 p! b9 F3 i
乜唔係應該廣華醫院對面d個個商場咩?
我都眼訓...要閃啦~~~~
8 \* d8 |$ x3 }9 A: X
' h  S" W* d4 E, s2 mgoodnite all:cool:
jub 你個頭像好好笑
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by rest365days at 2005-7-1 01:28 AM:5 n( |! ?: R- T: M8 ?9 h7 e$ L
2 g& n2 k2 Q, u6 G, i* E5 A

8 t0 c7 |9 C2 {. [) K* W7 xi'm just reporting crimes...
; q3 M) e+ m: J7 x
哈哈- ?/ T" N: Z& u+ p* P7 e
講下笑咋
4 a% O# e+ H( p# |5 Q2 P下次有咩搞笑野記住第一時間post黎呢度啊!!
Originally posted by jublio at 2005-7-1 01:29 AM:, l- ~1 `8 y. P% s. j
/ \% b6 K$ S9 ^8 t3 F
乜唔係應該廣華醫院對面d個個商場咩?
# [, \( c+ W8 a好景~~~~
buy asu
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-1 01:29:
8 H5 w$ |! {" f2 y7 ]我都眼訓...要閃啦~~~~  w2 X" o9 T$ u$ W5 E; ~6 }% ^. h
8 _& v; P! N$ u5 {, L* W
goodnite all:cool:
+ U7 k3 ?# `3 c( b' I
早抖su su
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-1 01:29 AM:
* X# j3 M4 ^1 ?' ~+ Y. ^6 S7 H" w# L+ O$ J1 j( b
365,你好似係教徒黎??
8 v8 D; l2 R5 `9 L* c8 N/ R. b1 o" d

& q7 D. a' R! f0 o% |. mdoesn't make any difference, I'm just somebody with faith, i'm not God
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。