<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
**** 本內容被作者隱藏 ****
BOYDWAN 發表於 2011-1-27 12:46 AM
本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
俗語所講既:窮得只剩下金錢?
自由神 發表於 2011-1-27 12:49 AM
never heard before
俗語所講既:窮得只剩下金錢?
自由神 發表於 2011-1-27 00:49
都可以咁講啦, 不過佢叫做有班朋友同埋世侄咯, 有d 柒L 懵懵嘅物會on 99 過去睇吓佢乜事咯; 幫就無嘢可以幫咖喇, 佢嗰家得三幾丁人叫做傾到心事咯, 起碼如果佢無晒利用價值比人趕出門口無家可歸都有人執走收留佢吖~
話得事嗰兩戶嘅少壯派都喺嗰邊咖
下?你未聽過?
我早幾年成日聽嫁喎
**** 本內容被作者隱藏 ****
d228216 發表於 2011-1-27 00:54
得一兩個叫得d 之嘛, 你去夜總會大把得過呢d 啦~
咪諗住財色兼收呀, 得嗰d 無財過手咖傻佬~
都可以咁講啦, 不過佢叫做有班朋友同埋世侄咯, 有d 柒L 懵懵嘅物會on 99 過去睇吓佢乜事咯; 幫就無嘢可以幫咖喇, 佢嗰家得三幾丁人叫做傾到心事咯, 起碼如果佢無晒利用價值比人趕出門口無家可歸都有人執走收留佢 ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-27 12:57 AM
睇黎太大金額既世襲財富的確未必係好事~
我今日睇tele見佢俾個孫女同三太夾住讀稿都有D為佢感到可憐
我今日睇tele見佢俾個孫女同三太夾住讀稿都有D為佢感到可憐
自由神 發表於 2011-1-27 01:02 AM
感覺好似有把刀嚮後面行住嚟讀咁
自由神 發表於 2011-1-27 01:02
所以我不嬲都好主張, 有剩錢就捐晒佢; 有手有腳應該自己打天下, 至多每人一舊錢去開始, 得唔得都無得再拎.
都係嗰句啦, 人地家事, 幫唔到理唔著, 除非佢比人踢出街咁就另一回事.
感覺好似有把刀嚮後面行住嚟讀咁
clkgtr 發表於 2011-1-27 01:07
都差唔多咖喇, 真係心都噏.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。