<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:26:
. q; P$ H8 X. Z1 u$ X3 ?* ~; J& g9 l2 \/ P4 d; i' y$ J
係e+咩都話要分開姐~~
3 Q1 s3 h1 l8 t0 I- }/ i
) @  w3 j0 x% I4 H; C! Z1 X睇左幾次.....發覺金生晌呢點上唔知係咪專登寫得曖昧D???睇左幾次我都唔能夠確定係咪.....唔知有冇高人赐教????
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:28 AM:
0 N8 O5 v5 K( v4 S$ i9 W" r
% i5 M5 x$ q9 {0 _" R2 u講埋先,你咁諗可能因為人只有一套...
$ i+ v( f6 M* A( v& x快d番歸再傾過
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:28 AM:7 V; X' l2 W+ @6 b
# Q; `0 H) p5 \5 Q/ M1 }: I
講埋先,你咁諗可能因為認為人只有...
. k  k4 c6 k( I( I你ed人咪指住 徐生 , 否定人地係 好老公 好老豆 孝順仔 既人羅
大家點睇慕容復?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:33:
" @+ I- W6 u: [* r5 A& C9 G6 T3 d3 K7 T+ Y! T% G7 w" ]. @" a! Q
你ed人咪指住 徐生 , 否定人地係 好老公 好老豆 孝順仔 既人羅
" }2 }2 J5 _7 _% d, |* g: F5 d
我指D人係咪?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:28:0 N, u$ l+ R6 t: y3 Z

, H8 x( r, p5 t4 B講埋先,你咁諗可能因為認為人只有...
( ~+ a& F, ]: V7 M  t

0 Z* F8 ?$ E9 j% S- w# j) J/ D同意...佢既情況的確係咁.....+ x* F5 H1 A' X; Q
但既然佢根本不知正確既價值觀是甚麼......佢既種種惡行不就正正反映佢本身既品德/想法(即佢自己既價值觀)????
: `4 @2 R9 [& E. G! \佢唔知自己係錯是當然....但總不可能因此說佢沒有錯把???% [: g! P! O0 @8 s4 x

1 p' u4 i4 a1 S: `哈哈...你走左...三缺一TIM.....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:30:% N- A& ^; J9 a
) o  t, g( V  S+ Y( W
快d番歸再傾過
! K5 w; W9 R* M- B( T
太古﹣﹣﹣>元朗
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 01:29 AM:
3 e' P; [; V0 \: J4 V6 O* |5 M3 U2 p3 ~" l+ B

9 u* y- j$ z4 {4 H, B7 N: D8 X6 i睇左幾次.....發覺金生晌呢點上唔知係咪專登寫得曖昧D???睇左幾次我都唔能夠確定係咪.....唔知有冇高人赐教????
+ i! e2 U, v: R! O; c8 N. S$ r6 y) Q
e+d人成日話 感動 感激 唔係 愛 , 咁 愛 係咩???: m" ^  j+ n) B: q0 K2 ~6 W
講到有理由就唔係愛咁 ...   t( a: U$ U6 ], E! k. W
我絕對認為愛係有因由既 , 好似阿朱同橋峰# {+ Z3 z1 W) G" I1 _/ X  E9 j
橋峰因為世所棄 , 唯阿朱肯委身於他 ; 4 p# D* E& U. z+ ]
阿朱就因橋峰救過她 , 而且佢又唔嫌自己係婢女
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:38 AM:. L3 y9 F, P  P$ b2 ?" D
2 t  [8 W* K$ ?8 i; d, K, s% `  j
太古﹣﹣﹣>元朗
5 J# ^6 I8 b8 j7 o仲未走…自己生意?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。