<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2006-10-25 12:07 AM:
我要訓喇各位,唔好意思,我隻眼就黎睇唔到野喇
咁快d  去訓啦...唔係聽日你又唔夠時間做功課...
Originally posted by Rika at 2006-10-24 11:41 PM:

7:3 唔好太過份
七成聽話,3成唔聽
太唔聽又唔得,會灰架喎
七三黃金比例??

KAKA 你要開一個FEATURE教D女仔點吊男仔條癮la~~~
Originally posted by Rika at 2006-10-24 11:42 PM:

你唔會喇,我#1220 講錯野
我自己覺得要扣,你扣左,我卻服d,黎啦
我唔係好聽話ga ja wor~

學以致用丫ma wahahahahaha
Originally posted by ian2910 at 2006-10-25 12:10 AM:

sli一定要geforce,

係就係得...
哈哈唔怪得...我成日撞唔到佢啦...
佢逃避我....哈哈...
係呀...我岩岩買張geforce 7600gs 256mb ddr2
inno 3d 牌...
Originally posted by kaing at 2006-10-24 11:55 PM:

好諗頭....
板主快d諗諗計...其實有時我都覺得live chat 有d 論點都幾好...
可以咁做...不過在所難免會有重疊....所以板主們諗諗計啦...
事實上我今日cut o左個topic 出去做精選已經係個好開始~~

既然係戀愛live chat ﹐其實自然變相做關於戀愛討論 ge brain storming !!
我同kaka 會識做ga la ﹐thanks~~~
Originally posted by Rika at 2006-10-24 11:30 PM:

我準備好喇,黎啦
你除定衭?
Originally posted by ian2910 at 2006-10-25 12:00 AM:
做d記號係個發起post,

此post已被另外開topic 之類..................
只可以cut posts ﹐似乎未可以copy posts..
我再研究o下先la o下~
Originally posted by Rika at 2006-10-25 12:01 AM:

唔唔,我會問下 tata,其實有時 Live chat 有d好野,都會去出面開帖,可以 keep 住做
我會同kaka 慢慢係private post 到傾ga la
Originally posted by ian2910 at 2006-10-25 12:15 AM:

你除定衭?
係??

俾我打pat pat 丫ma
Originally posted by ian2910 at 2006-10-25 12:10 AM:

sli一定要geforce,

係就係得...
係呀我走la ~~ 訓覺lu ............ 各位兄弟

講笑ja ! 我原本讀工程ga!!!  想讀computer science ﹐但係羅o左呢個學位先。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。