<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
今季中途放走沙加度有d不智~
上半季既比賽佢既心態有所保留,至少唔會100%既全心全力,而新加盟既球員又唔會咁快適應
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-3 02:46 PM:
仲有個 迪奥高.盧比斯 又點呢??
迪亞高盧比斯係後備龍門
新加盟果個係卡路士迪奧高
Originally posted by tkk2p at 2005-9-6 07:08 PM:
今季中途放走沙加度有d不智~
上半季既比賽佢既心態有所保留,至少唔會100%既全心全力,而新加盟既球員又唔會咁快適應
真係搵拉莫斯打右閘@@"?
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-6 11:18 PM:

真係搵拉莫斯打右閘@@"?
又或真係用施仙奴~沙加度下季都未必再返黎喇...
Originally posted by tkk2p at 2005-9-6 11:45 PM:

又或真係用施仙奴~沙加度下季都未必再返黎喇...
咁又係,沙加度一月先走?
摺吧啦
為左協調球隊上下關係,希亞路會重返班拿貝
《馬卡報》:“希亞路重回皇馬不會考慮錢的問題,他對球隊的感情用金錢根本沒法衡量。”
Originally posted by tkk2p at 2005-9-6 11:52 PM:
為左協調球隊上下關係,希亞路會重返班拿貝
《馬卡報》:“希亞路重回皇馬不會考慮錢的問題,他對球隊的感情用金錢根本沒法衡量。”
吓........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-6 11:55 PM:

吓........
佢返來做管理層啫~
朗拿度退出左聽日巴西對西維爾既比賽,西維爾創會100週年,上場踢巴西隊傷左,上半場已換出~
順帶一提,朗拿度未必可以下場主場對切爾達出賽,同埋上季末對祖記既紅牌,佢下星期主場對里昂停賽
Originally posted by tkk2p at 2005-9-7 12:01 AM:

佢返來做管理層啫~
朗拿度退出左聽...
我知,我覺得奇啫~
果場好似話有少少傷原來係真的.......希望朗拿度再打得好d,唔好係巴西隊比阿祖安奴一個威晒
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-7 12:02 AM:

我知,我覺得奇啫~
果場好似話有少少傷原來係真的.......希望朗拿度再打得好d,唔好係巴西隊比阿祖安奴一個威晒
佢出場時間都踢得唔差~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。