<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
番o黎啦
Originally posted by clkgtr at 2007-4-24 00:08:

果支小小喇叭痴咋嘛, 又唔係我痴
咁你個5.1 放咗未??
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-23 11:21 PM:

回左拉 , 又唔應 ...

係後現代主義黎講 , "好野" "ed人可稱為性變態者" 都係一種主觀判斷
主觀判斷就是主觀判斷 , 在你是對的 , 在其他人則不然
我覺得一樣野好 , 我當然覺得佢有可欣賞之處 , 更當然會欣賞
而你話唔好 , 在我的立場 , 當然是你不會欣賞拉~~
但我一直無否定你會有你的立場 ... 其實 , 你點解咁火???
回左拉 , 又唔應 ...  = where ????

又由反後現代主義黎講 , 因為有d人領悟力有限 , 但就成日擺出''主觀判斷'' 一詞來概括解釋 , 濫用甚麼甚麼的後現代主義

後現代主義 是代表反對以各種形式約定俗成的習慣, 它自成體系的論說 ,各自都反對以特定方式繼承固有或者既定的理念 , 所以後現代主義本身就是一種各自為政的主觀判斷..... 請你不要常常把後現代主義掛在口邊 , 從而解釋你那歪理 , 不然你那麼主觀 , 人家怎給你說教 ----> 你只會像洛洛一樣吧!!!!

其實 , 你點解咁火?? ----------> 収你皮洗乜發火!?! 我當係熱烈討論咋喎!!! 再者 , 你不至於我扯火

[ Last edited by playbr2 on 2007-4-24 at 12:40 AM ]
Originally posted by playbr2 at 2007-4-24 12:36 AM:

回左拉 , 又唔應 ...  = where ...
上次第一次話轉型 , 都己經拗過
問題中心係 : 你有你鍾意 , 我有我喜歡 , 有咩問題???
Originally posted by 小小康 at 2007-4-24 00:30:

失敬...失敬...原來康哥係大行家........
有冇睇過gamebookers???係呢幾年新興架.....開盤多...派彩準...水位高....
(不過我冇晌果度買過....純粹聽講.....)
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by seek167 at 24/4/2007 00:03:

因為比佢地更癲的我來了
dino!~~~~
Originally posted by clkgtr at 24/4/2007 00:08:

果支小小喇叭痴咋嘛, 又唔係我痴
乜你o地唔係院友咩?!~~~~
Originally posted by 小小康 at 2007-4-24 12:30 AM:

邊有咁快
Originally posted by coolala2005 at 2007-4-24 12:45 AM:

乜你o地唔係院友咩?!~~~~
唔同嫁支喇叭係痴, 而我係傻嫁, 唔同院嫁
Originally posted by ckyckk at 2007-4-24 12:24 AM:

未得閒搵 action script viewer download

岩岩先 download 完 N/A eyes #419

現 upload 中
我UP俾你。。你DL曬啲SWF未先。。
http://webo.com.hk/download.php? ... 16&file_ext=rar

呢個係VER 5,打開SWF後,FILE——EXTRACT RESOURSE——SAVE ALL BITMAPS AS JPG/PNG

153 x 372 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。