<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
呢D叫醒
4K V power呀~我飲酒都唔使咁貴
自由神 發表於 2011-1-31 01:58 AM
就算打爆缸V Power 都應該1.5k 有找
有真既就梗係唔係買game 嚟玩喇
clkgtr 發表於 2011-1-31 01:55
我想楂Red bull 嗰架咖, 但係無錢買GT5 咋~~~
咁塞車果時都可以吹起D 頭髮呀嘛
係呀, 部F 真係好耐咖喇, 嗰陣係啱啱同女版主一齊嘅時侯~
後來唔喺香港, 一直都無用車; 返嚟之後同Ruby 一齊, 都只係用牛仔, CLS (屋企嘅) 代步.......後來有一日同Ruby 經過陳列室, 佢話呢架幾好feel, 於 ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-31 02:00 AM

但係C 即係咩
裝把風扇嚮車入買咪可以吹起D 頭髮囉
clkgtr 發表於 2011-1-31 01:57 AM
本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽
有咩分別姐,無速度d頭髮又點識飛起

“依家得兩部咋”~個“咋”硬係好哽耳
呢兩部夠晒照啦
自由神 發表於 2011-1-31 01:56
牛仔又唔係開頂, 快都無乜風吹入嚟啦~
個“咋”好哽耳咩? okok, 我改~
我依家得兩部車, 好陰公咖~~~
我想楂Red bull 嗰架咖, 但係無錢買GT5 咋~~~
BOYDWAN 發表於 2011-1-31 02:01 AM
你落街買罐red bull 揸喇
就算打爆缸V Power 都應該1.5k 有找
clkgtr 發表於 2011-1-31 02:01 AM
無找我咪仆街
我對呀sa 嘛嘛地咖咋大佬.........
牛仔又唔係開頂, 快都無乜風吹入嚟啦~
個“咋”好哽耳咩? okok, 我改~
我依家得兩部車, 好陰公咖~~~
BOYDWAN 發表於 2011-1-31 02:04 AM
嚮個頂到鑽幾個洞試一試睇吓有冇風吹入嚟
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。