<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2005-11-7 09:20 PM:
( v3 R' l) m- W0 \* N6 K5 _
- a. o" I  ^- [唔關事講棃做咩?
0 J4 o' i, j% e8 D" d; P$ S

) e4 y0 R4 e: \! O
3 ?% ?1 }7 B0 p: J) c
2 E- u6 o( x- c! ^5 P係時侯brief吓C仔,辣着太多火頭唔係好事.........我哋有責任咖
行開一陣
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-7 09:27 PM:
% [# t) b- s( G3 y行開一陣
* n" S6 {: _" E8 B) j5 U' t
! l5 W' d, M' `* Z7 W8 E
; n5 b7 j% t7 j5 a$ K. `ok
Originally posted by gundamman678 at 2005/11/7 21:27:" V( H; n) ~2 P$ o% c8 I9 T
行開一陣
5 z+ y/ A3 `1 n8 q" K6 tbye bye
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Checss 你玩過火啦, 依度同出面社會一樣, 有d人意見同你唔同, 你可以唔同意, 但唔可以小小事就玩針對, 要知道同你唔啱唔代表佢一定錯, 依個世界好多野唔係得啱同錯....人有人講, 你唔鍾意咪唔好理佢攞.....
( {- a$ k! @5 d5 w3 s0 D  ~  ], g5 z4 p9 I' A2 J' C# @
另外我地「名教」亦只係 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道 裡面各位的一個代號, 唔好唸住用棃 兇人 呀...
0 ]2 z+ [6 a4 }, H( l% B# h' C' N' E
反棃依面同我地 風花說月 好過同人嘈啦
Originally posted by d228216 at 2005/11/7 21:36:1 J" s0 y' S' i8 J  j
Checss 你玩過火啦, 依度同出面社會一...
$ a/ m( |# }) ^, B- J
yes sir
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by d228216 at 2005-11-7 09:36 PM:
: j# w# f. h5 ?Checss 你玩過火啦, 依度同出面社會一...
( C* F1 a6 T" N8 K( m7 C; t

7 g/ q* X2 H7 E
: F7 O+ C2 ^2 `0 b' a+ \7 ?  [6 ~+ i/ V6 Q
BOYDWAN完全同意!
Originally posted by CHECSS at 2005-11-7 09:36 PM:
+ p. s, \1 {7 [# d  S' [% w8 w& ?  V: J1 `" T( `& P6 t1 k
yes sir
2 W; T* F1 @  i1 d# m% Z) A8 \

V3 d9 g1 p+ W2 d記住無惡不作既名教要低調行事~~
Originally posted by gundamman678 at 2005/11/7 22:16:
. R3 w: J# S0 a5 a
4 ]" N2 O( Z. f* J3 N% s$ f8 {
* ]% {& @4 k, s% y/ [& ]記住無惡不作既名教要低調行事~~
; B  l% l; a/ z3 x: m1 ]give you a gift

750 x 582 PIXEL下載

Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-7 09:37 PM:
, ~) b$ T5 X* A$ N' |: R
% P- |& k& @9 ]2 I- {2 I# S0 d- y& E. {  ^, I8 ^! H: B7 u

: F* X: Q' [  Z; U# ]
, G/ b8 f+ U5 s4 y) S( {BOYDWAN完全同意!
! m! X$ n, w% O9 E1 ?) S! W$ G
* E! e# \' R# d. H唉,B兄真係要你指點下先得......  w- Z/ W* m7 A# V& p0 E& I

% q; v, ]- V8 S# n/ G頭先同我追緊個女仔傾電話,佢係個超級被動既人! 話說前日我去佢開工既地方探佢班,我係突然出現的,佢事前唔知架。跟住就同佢傾下啦,又請佢同佢d同事食野。咁頭先就打俾佢,試探下佢對尋日我探佢開唔開心,但佢竟然轉移話題喎! 其實己經知道佢係鍾意我既,但佢被動怕羞成咁,我都唔知點進一步好!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。