<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-7 10:42 PM:) e' e. @9 B0 J" E* I" P
我識既女仔其實係我線人介紹既,因為佢地係同事,咁佢就同我線人乜都講既,佢同我線人講話其實都ready左同我一齊架啦,
+ C( F: n+ i: v
* {" p% _* l; G) d  l! \7 d, f
* K' B" B) C" O2 ~
; Z! U0 {5 \4 w/ ^" S  h
咁怪???你個target 嘅 reactive 同你線人所形容嘅有好大出入噃............女仔無可能被動到咁(我試得多,相信我!),你個線人係男定女?fd 唔 fd?幾耐朋友?
拿玩出火啦!
我個線人係女黎架,非常信得過,係追個女仔既過程上佢幫我唔少架~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by d228216 at 2005-11-7 10:50 PM:- S4 l# \" z, X
拿玩出火啦!
; R( e7 S8 G2 L* M& M! R/ }3 k1 O" C
# h; t- H( o$ N/ c+ t! {咁佢又唔係嬲我喎,因為今日同佢傾左幾次電話,好好傾添,只不過一講起呢d想佢透露下自己感覺既野,佢就轉話題啦!
九哥 dead
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-7 10:53 PM:, O2 [: q- T" R. o: e; ?4 y$ S3 A) _
! N7 f4 Z7 ~4 R6 k0 m* z

8 A9 H8 ]* s) n$ f咁佢又唔係嬲我喎,因為今日同佢傾左幾次電話,好好傾添,只不過一講起呢d想佢透露下自己感覺既野,佢就轉話題啦!
4 U3 M  t; ^7 {- P唔係話你....九哥呀
Originally posted by d228216 at 2005-11-7 10:50 PM:, i8 Y* A  e' K* `! ~8 ?: H
拿玩出火啦!
/ i! o% {" b! B4 a) F) c
, K# i3 q* O* S0 H, U  C
) r8 D& Z. Q6 A$ g' r
一早預咗啦~~~~物極必反,樂兄真係好忍讓咖啦 (唔多唔少比面你咖)!
Originally posted by d228216 at 2005-11-7 10:54 PM:
( ~: W+ S2 m2 j" X# G
5 O( r" v) f2 B: S+ W唔係話你....九哥呀
  s$ r  [. [) I  E+ F* w: _. m" R5 e
) }8 s# y. A; m) B; Z9 s邊個post???
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-7 10:56 PM:
$ ?. P8 @( }+ D- g! Q( }3 O0 |6 J
& g+ a% l7 A3 V+ ]! C4 Z2 ^
' n* W$ N  N9 J) V% t) @3 I. }* J, F邊個post???
4 h6 A+ F: t7 [
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=2&highlight=
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-7 10:53 PM:
; @* c3 b5 \+ g3 `+ p# I$ e2 b; i& h4 N0 s: w8 V
8 O! L3 ~$ _# P, d
咁佢又唔係嬲我喎,因為今日同佢傾左幾次電話,好好傾添,只不過一講起呢d想佢透露下自己感覺既野,佢就轉話題啦!
6 e$ ]5 W5 ]; K% `; l% w* }* ]
# A: h  h2 r$ y. @* d4 \
2 [2 V  Z! X7 c( m* K! X3 B% ?
& g1 _2 z2 v2 F8 v' Z
; @5 l: g  K7 u7 A* Y佢係咪等你直接咁同佢示愛呀?有時太過兜圈未必好.........唔通要女仔出聲咩?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。