<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
so unique and expensive!!!!!!!!!!!!!1
$50 one pack
自由神 發表於 2011-2-24 00:39
其實咁反而差別同影響唔大.
點解當日39蚊包咁大迴響? 你諗吓, 以前廿幾蚊一包, 以隨手拎一張銀紙計 (通常一般人去買煙, 唔會用20, 因為如果買一包以上就要數嚟數去), 你比100就有3包..........但係同樣比100, 39蚊一包就只可以有兩包, 先唔好計找幾多錢, 起碼實物觀感上係少咗, 所以d 人反應咁大.
依家49蚊, 你比100, 物又係兩包! 當然找嘅錢少得多, 但係起碼實貨觀感質感上就無差別, 所以未必咁大迴響咖咋.
反而60 就一定嘩聲四起喇, 你諗吓100得一包!? 兩包就唔可以再一張銀紙過 (500, 1000 當然得, 但你唔會吓吓用500, 1000 去買吖嘛........論流通值100 係最普通嘅), 要買兩包就要兩張銀紙喇........感覺上就會好大差異lu~
新聞話 夜場d 囡好死魚....
你可以搵d 外勞鬼妹
ktwu2007 發表於 2011-2-24 00:45
外勞好咩? 但係我都係鍾意亞洲人多d 喎.........
有無乜國家好介紹啫?
其實咁反而差別同影響唔大.
點解當日39蚊包咁大迴響? 你諗吓, 以前廿幾蚊一包, 以隨手拎一張銀紙計 (通常一般人去買煙, 唔會用20, 因為如果買一包以上就要數嚟數去), 你比100就有3包..........但係同樣比100, 39蚊 ...
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 12:51 AM
姨?市場心理學!!!
有無乜國家好介紹啫?
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 12:53 AM
你問我尼個宅男
我想食泡菜.
有無乜國家好介紹啫?
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 12:53 AM
今日坐地鐵,見到个超索鬼妹,,,
又高又白又金頭髮!
姨?市場心理學!!!
自由神 發表於 2011-2-24 01:00
蝦................咁你都知?
我喺街市跟呀賣魚勝學嘅~
你問我尼個宅男
我想食泡菜.
ktwu2007 發表於 2011-2-24 01:01
我依家夠係宅佬咯~
泡菜? 呢d 呀? 我呢期比我老婆日日洗腦, 對d 泡菜嘢已經識背咁滯~

蝦................咁你都知?
我喺街市跟呀賣魚勝學嘅~
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 01:03 AM
原本兩草野買到一份紅衫
而家三十蚊得兩條。
今日坐地鐵,見到个超索鬼妹,,,
又高又白又金頭髮!
自由神 發表於 2011-2-24 01:02
大個仔喇, 要游多d 去對面岸, 得閒去多d 中環同老蘭, 仲多呀!
其實溝鬼妹仲容易過香港女仔咖~
天堂與地獄.............諗起都想自盡..................
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 12:25 AM
又係你自已啲精子拎走了你的紅酒同芝士
7    6      5    4     3    2    1
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。