<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
柏雷素爾 vs 清水心跳          和 3.1
川崎前鋒  vs 神戶勝利船      和 4.00
2 × 1 $100
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-30 14:41:
鹿島鹿角 對 FC東京 主-主 2.15 / 鹿島鹿角 [-1] 對 FC東京 [+1] 主 2.50
柏雷素爾 [0] 對 清水心跳 [0] 主 1.83
大宮松鼠 對 大阪飛腳 客 1.67
3x3 @70 (=350)
3x3搵笨咖,買3串4會多好多
Originally posted by ronja at 2007-6-30 14:33:

鹿島鹿角主客和主勝得番1.55
(我頭先落注仲有1.60倍)
主其他波膽得30倍
我都係1.60
Originally posted by kakeidevil at 2007-6-30 14:50:

3串1賠仲多呀
Originally posted by kakeidevil at 2007-6-30 02:50 PM:

買親過關都要預斷一條, 咁3x1可以慳番
中2場保本, 中3場係bonus

所以我多數買3x3, 4x4...
今日投注:

半全塲3串4

星期六3   和-主 4.30
星期六4   主-主 2.15
星期六5   主-主 4.50

@20  total 80分

(中哂派 1,597.40)
Originally posted by jimjim12 at 2007-6-30 14:44:
柏雷素爾 vs 清水心跳          和 3.1
川崎前鋒  vs 神戶勝利船      和 4.00
2 × 1 $100
我估呢場柏雷素爾贏清水心跳
吊!飛腳同鹿角又冇直播!!!!!!!!!!!!!!
唔理!!同我殺呀!!!!!!!!!殺呀!!!!!!!!!殺呀!!!!!!!!!
Originally posted by kakeidevil at 2007-6-30 12:07:
calling勇勇!請問勇勇晏晝日職落左注未?
唔好意思啊,日本波我唔識啊
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-30 15:08:

唔好意思啊,日本波我唔識啊
你玩開邊辦既咪玩邊辨囉!何況你呢排上左身嘛~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。