<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
132269# mnbvc 痴拿線,真係搶salt
大埔全超市無曬,,,
132269# mnbvc 痴拿線,真係搶salt
大埔全超市無曬,,,
自由神 發表於 2011-3-17 04:39 PM
你住大埔咩
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
我朋友住,佢而家屋企無又買唔到,,,
我朋友住,佢而家屋企無又買唔到,,,
自由神 發表於 2011-3-17 16:52
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
**** 本內容被作者隱藏 ****
BOYDWAN 發表於 2011-3-17 07:02 PM
細佬, 要你同其他兄弟操心, 實在過意唔去......
**** 本內容被作者隱藏 ****
BOYDWAN 發表於 2011-3-17 07:02 PM
就連最近既日本,都未有呢啲取salt既情!
驚都未輪到幾千公里遠既地方去驚幅射。
但次次都係咁,上次沙士搶醋,今次又,,,
細佬, 要你同其他兄弟操心, 實在過意唔去......
BOYDWAN 發表於 2011-3-17 07:09 PM
咩操唔操心呀,發生啲咁既事仲要知你一家大小喺果邊,,,
知你無事,阿嫂大小平安,都好高興啦。
真係嚇Q死嫁,,,
就連最近既日本,都未有呢啲取salt既情!
驚都未輪到幾千公里遠既地方去驚幅射。
但次次都係咁,上次沙士搶醋,今次又,,,
自由神 發表於 2011-3-17 19:13
香港人, 水準每況愈下係事實.
我亦係香港人, 但我情願踩埋自己都唔想逃避呢一點.

今時今日嘅香港人:  盲從, 人云亦云, 不辯事非.
將小論點化大, 陰謀論當真 -----  搶
黑社會政治化, 破壞扮鬥士 -----  掠`
妄顧他人意願, 以一己慨全 -----  霸

這就是香港人.
亂搶以為精明, 靠惡以為合理, 人多以為正義
烏合之眾理論.
賢, 大學生唔止求學識求學分, 要求明理求修養, 你要緊記呀.
香港人, 水準每況愈下係事實.
我亦係香港人, 但我情願踩埋自己都唔想逃避呢一點.

今時今日嘅香港人:  盲從, 人云亦云, 不辯事非.
將小論點化大, 陰謀論當真 -----  搶
黑社會政治化, 破壞扮鬥士 -----  掠`
妄 ...
BOYDWAN 發表於 2011-3-17 07:26 PM
我只係覺得人愈黎愈自私,,,
太唯我主義,,,
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。