<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by AWU at 2005-11-8 01:40:
! i/ N( L7 b1 w. |# ~5 Z9 ^7 a- ~# s2 N8 r" x+ a  ]
$ Y3 T/ m) w* @3 m
我擺明就是反日反台獨的愛國的激進份子死硬派,點呀:cool:
. m% d6 g  Q' G, J2 F- E
yes:cool:
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-8 01:43:% E9 d$ ?4 }: I
2 M% B  F' n) c8 v# J
yes:cool:
; x/ q  ^/ o2 l$ V: X1 p1 E
. x6 G. g$ n" ^& n: `GOOD
Originally posted by 機密 at 2005-11-8 01:43 AM:6 _: ~# C5 S1 E4 H) O( T

' x6 F  }7 h7 d# B6 ~yes:cool:
) I& s4 a4 @% k2 Z5 g  f5 z

, B8 T( }- ^' m  C咁激進呀~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-8 01:47:8 i6 |" R3 n# M% v% x5 h
) a( Q/ `2 X, m5 t0 C7 i  o- t! T

$ t$ W0 l# \7 g9 W! W$ @9 P咁激進呀~~
/ i9 P; |: h! Q

1 q+ Y9 a: W9 o小弟的工作相信兄台早就估到(不要穿我),那怕強者惡道? 只有遇強越強,有須要激時便激,要溫柔時溫柔嘛!
網上身份誰不『機密』?
我又與他說話,上次他沒回我,不知大人會否覆我囉今次!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-8 01:52:
% Q! q" ^8 i# C3 I( K; r7 ^' Y我又與他說話,上次他沒回我,不知大人會否覆我囉今次!
7 H! j4 p* _# B2 f

; b# P& \# M& N9 M) s! Z0 [" l5 G+ ~# xWHO?
Originally posted by 機密 at 2005-11-8 01:52 AM:+ Z* d+ F1 M2 q4 `; C1 D6 ^. F
我又與他說話,上次他沒回我,不知大人會否覆我囉今次!
/ W" F& t" w5 v" H& C9 t) I
: Q) `/ ~$ `! q" D. g) ]
佢選擇性回覆嘛~~我都話我串過佢好多次,佢伏我好耐,終於前兩日一有機會就出黎”空”我啦~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-8 01:58:
0 s* b# m4 I3 E" @4 [) \- A0 ]3 d5 b3 d3 Q0 g( \! x

4 g1 r; H0 ^/ E! r! ~佢選擇性回覆嘛~~我都話我串過佢好多次,佢伏我好耐,終於前兩日一有機會就出黎”空”我啦~~
5 W) h% I1 i) ~+ `0 v, t
& t% _  R) q" b6 ^+ ?( ^- a
WHO??
Originally posted by AWU at 2005-11-8 01:58:
5 R) S- z# P1 j; a4 Q3 n( [$ k3 C1 T6 R7 b

( W+ X9 X2 n7 J! [WHO??
  h" O" \8 f8 K
+ C: ~+ U% ]" k1 W- S大人
網上身份誰不『機密』?
今晚死左唔少人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。