<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by AWU at 2005-11-8 02:10 AM:
- V" @5 ?* I; }
! l/ H8 `- s; ^0 I/ ~
3 r6 C' I, n6 s' X& S" H我講過,罰禁言10 days. t) k# \0 M& F, z4 Q4 x; ?' g
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=79986&fpage=2
! j( ^8 ]9 Q2 k5 ^1 b
, z+ y0 w0 C' m/ p# ~9 o( Y
哈,唔指爆,仲要係不停爆,真係勇左d喎~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
死完兩日又會番生,你信唔信?
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-8 02:13:
% F, }0 {. r  ^7 S5 ^! u2 e死完兩日又會番生,你信唔信?
9 F8 w, x6 F4 q
% j7 ^- K* w" L唉..........
Originally posted by AWU at 2005-11-8 02:19:) u  o' j3 |" B+ F5 o- r/ `: e3 v
. ~1 I' }& n9 j: S7 N* d$ ^

) Z/ V9 C. [) l; I9 Q- ~唉..........
7 o) j2 ]8 y" Z2 z0 A& h2 P
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-8 02:21:1 C6 |, Q+ Q4 Z. u/ O
* ^( n- l* e7 ?$ k, B( m
8 m3 B& c" p6 q! w' H

9 g0 \! X' d6 o. E; Z走左去收信呢
Originally posted by AWU at 2005-11-8 02:23:
, A$ O9 J/ z+ f: d: q  T
$ k% @0 d* Q6 C# s
5 z8 N& d0 F/ i* e3 ~" h( e8 s走左去收信呢
* Z% J$ d0 K. h

6 o( |1 w6 M6 U2 p" h$ l! F7 m係呀,你都睇完,服未?
網上身份誰不『機密』?
機仙今日好積極反映意見喎~~
我係生意人,無意見就係我o既意見:cool:
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-8 02:24:
8 a. r# d4 U+ Z) o+ M/ C機仙今日好積極反映意見喎~~
! Y2 \( E' K: K7 X9 J  q2 R3 G2 l( r9 U' f- R7 w* L  C. A. g* H8 s9 h
老實講,我的工作你知啦!一來是職業病,二來自問是幫理不幫親的人。 若不我日日被人轟都似,不過有人以為我只是版主而已。 可能版主對他來說非常重要啦。 他聽不進耳我亦無計。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-8 02:27 AM:# L. x" R, ?6 Z, ]  k" O

+ m& A: N6 p5 C; T+ m! c
9 R; I2 D0 J5 H( s% a! e老實講,我的工作你知啦!一來是...
/ m5 z* {9 X/ I, J6 w& j  F

k1 B& F0 w" [3 w2 {* r我都係,我做的工作是會管到一些人的。他們多是男人,若你對他們只懂用惡用罵,肯定越來越少人服你。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。