<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2007-11-11 00:15:

但成班人比佢一個洗左腦
無乜幾多個吖~
除左ab仔同米尼幾個單細胞之外,其他人都走o既走,做cdr o既做cdr 之嘛~
根本佢只係洗到班新人腦咋~
Originally posted by 月月鳥 at 2007-11-11 12:28 AM:

食綜緩又上網用電腦

睇死亡筆記 ~ see you later  
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-11 12:07 AM:

佢地先唔會去呀~
去dior gucci LV 就會~
marco polo 係物黎GA??

dior guicci LV萬歲~~
Originally posted by ckyckk at 2007-11-11 12:24 AM:

甘生 ~ 究竟你有冇諗過改下d文筆...
唔公平 , 你找的是我銷路最差果篇
(其實有 , 我寫多最多8篇 , 綁架模式就會完 ...
仲有e篇係趁室友唔係度先趕寫的 , 質素的確唔到位 ...
不過上篇工廠妹 , 我自問都幾垃圾咁 , 點知香港討論成績唔錯 ,
所以我覺得題材先係問題所在~~)
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-11 12:24 AM:

佢興奮得滯開心到震呀?
又痛又興奮又開心卦……………
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-11 12:30 AM:

無乜幾多個吖~
除左ab仔同米尼幾個單細胞之外,其他人都走o既走,做cdr o既做cdr 之嘛~
根本佢只係洗到班新人腦咋~
由佢lu, 無眼睇
Originally posted by ckyckk at 2007-11-11 00:19:

左爺未喎

連人講句野都疑神疑鬼

成日驚死人地揶瑜佢
左仔唔想同樂樂難交待咋,你估佢唔想返呢度咩?
可以o既話,佢跑第一添呀~
Originally posted by ckyckk at 2007-11-11 12:30 AM:

睇死亡筆記 ~ see you later  
Originally posted by 月月鳥 at 2007-11-11 12:23 AM:

之前我用夕個a/c光明正大揶瑜佢,
佢就暗地裡pm夕, 話做乜''抽稱''佢
借刀殺人。。。
Originally posted by 月月鳥 at 2007-11-11 00:19:

你又識佢?
我以前同佢傾過幾句咖~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。