<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
佢直情巴之閉啦, 由返嚟香港都依家, 日日都仲有禮物收; 我d friend, Ruby d friend, 我老豆老母d friend, 親戚, 以前跟過我嘅部屬, 生意上嘅partner.........個個知道我有件叉燒之後, 仲慘過年年進貢歲歲來朝咁, 我間書房已經開始比佢d 戰利品入侵喇.......
不嬲呢個時間都ready
小小康 發表於 2011-7-4 22:33
我仲諗住你無咁早添~
佢直情巴之閉啦, 由返嚟香港都依家, 日日都仲有禮物收; 我d friend, Ruby d friend, 我老豆老母d friend, 親戚, 以前跟過我嘅部屬, 生意上嘅partner.........個個知道我有件叉燒之後, 仲慘過年年進貢歲歲來朝咁,  ...
BOYDWAN 發表於 2011-7-4 10:41 PM
仲有大把位
唔......我都係唔啱呢隻, 咁都好, 大家唔會爭食~
我仲諗住你無咁早添~
BOYDWAN 發表於 2011-7-4 10:42 PM
今日收工收得夜,否則更早出現
老老實實,我唔太識,雖然我想
自由神 發表於 2011-7-4 22:36
有分咖喎, 股票定係基金先? 因為去嘅公司都會唔同喎......
呢件係好得下!!!
自由神 發表於 2011-7-4 22:37
所謂雞有雞味, 魚有魚味吖嘛~

530 x 800 PIXEL下載

我都唔知佢賣乜, 我搵搵吓d 紅白機模擬器game, 有d 咁嘅廣告~
不過又幾爆笑喎, 可以勁到女人不省人事~
呢一點我都明, 香港就係最多呢樣嘢, 唔同state 或者日本, 規管得好嚴之餘, 對freshman 通常都係由公司派project, 唔會話一味任得佢自生自滅.....
咁有無邊間心水公司? ...
BOYDWAN 發表於 2011-7-4 10:36 PM
其實真係好驚,見幾間公司
第一時間問我有無take IIQE
第二就引導我覺得向識既人尤其係親人sale financial product係無錯
第三就教我諗下發左達啲錢要點使,,,

心水公司有都無用,我間大學叫理工,之前apply啲大公司連interview既機會都無
而家日日搵啲中型既公司既工,所以無心唔心水可言了,,,
其實真係好驚,見幾間公司
第一時間問我有無take IIQE
第二就引導我覺得向識既人尤其係親人sale financial product係無錯
第三就教我諗下發左達啲錢要點使,,,

心水公司有都無用,我間大學叫理工,之前apply啲大 ...
自由神 發表於 2011-7-4 10:48 PM
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。