<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
好高風險 我坐咗3年
好高風險 我坐咗3年
d228216 發表於 2011-7-6 11:00 PM
我要學定,錢又少,inflation太勁,,,
喂喂!想問你,戰鬥形態同姣既分別。
自由神 發表於 2011-7-6 22:50
"姣"係純外在得個露字, 眼神無電力, 舉止做作好虛假, 好似好得實質上係無吸引異性嘅神彩, 無對象可言兼無選擇性嘅(即係cheap 咯), ;
"撒亞人"就係唔太露d 神態都令人有遐想, 對眼望住心儀異性會水汪汪電力十足, 舉手投足都係好柔好勾起男人想保護佢嘅感覺, 最重要係如果對方唔係自己喜歡嘅人, 你會發覺點都會比佢有意無意之間不知不覺咁拒絕; 相反如果對方係自己喜歡嘅人, 你就真係飽咯.............
過就過梗2.4, 佢地想過3.5 添..............審慎樂觀啦~
BOYDWAN 發表於 2011-7-6 10:43 PM

$0.3X=>$2.4
呢間嘢有料但無運, 所以唔啱初哥玩, 要睇住嚟食兼坐一排咖.......
咁要睇最後個價先知買到乜樓喎~
高風險 我坐咗3年
d228216 發表於 2011-7-6 11:00 PM

001106-07-2011
01:08
跑馬地
星期三
過關
3X4
獨贏及位置
獨贏
獨贏
2 場    11 熱錢
6 場    8 吉利大師
8 場    9 四季 $10

$70.00$309.50

002006-07-2011
01:19
跑馬地
星期三
過關 獨贏
3X4
4 場    1 六六駿駒
8 場    9 四季 $10

$40.00$62.00

002506-07-2011
21:40
跑馬地
星期三
過關 獨贏
2X1
8 場    6 喜蓮智星 + 9 四季 $30

$60.00$186.00

最衰熱錢輸半個馬位跑第二
我要學定,錢又少,inflation太勁,,,
自由神 發表於 2011-7-6 23:04
初階都係學藍籌好, 微微咁蕩吓蕩吓, 等真係學到睇得好準先再進階.
"姣"係純外在得個露字, 眼神無電力, 舉止做作好虛假, 好似好得實質上係無吸引異性嘅神彩, 無對象可言兼無選擇性嘅(即係cheap 咯), ;
"撒亞人"就係唔太露d 神態都令人有遐想, 對眼望住心儀異性會水汪汪電力十足,  ...
BOYDWAN 發表於 2011-7-6 11:05 PM
一个有形無實
一个就有形有實

但後者對目標要求一定好高姐!
數就係咁計咯, 但係呢d 從來都係數字遊戲, 未埋單都唔知咖, 可能唔止添, 但又可能無咁理想咖~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。