<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
去都去廣安
食住喇媽牌頂住先啦, 老人家不能痾得太勁
乜唔係仁済近d 咩?
廣安定港安?
乜唔係仁済近d 咩?
廣安定港安?
belibala 發表於 2011-7-26 03:37 PM
公立有排等,港安先真
公立有排等,港安先真
d228216 發表於 2011-7-26 04:09 PM
伯母痾至少等3小時
私營醫院快
都唔駛諗喇, 去咗私家打枝針先啦!
我去日本買過呢張Lable貼自己隻綿羊, 但唔噤太陽哂
Tu-160 發表於 2011-7-25 22:42
原來真係有人貼咖??! 我對呢d 嘢真係無乜興趣可言.......
都唔駛諗喇, 去咗私家打枝針先啦!
BOYDWAN 發表於 2011-7-26 04:37 PM
no doubt
原來真係有人貼咖??! 我對呢d 嘢真係無乜興趣可言.......
BOYDWAN 發表於 2011-7-26 16:39
Thailand?
駛乜唱....落機先係機場噤機
Tu-160 發表於 2011-7-25 22:44
噤鬼噤馬咩, 我又無泰國戶口, 又唔鍾意去銀行用海外戶口, credit card 除咗酒店同shopping mall 之外就更加唔會用, 咁不嬲我個"走佬用旅行袋仔"都有疊美金用嚟去到邊唱到邊, 物一落機去唱錢咯~
個衰婆就懶醒, 櫬我去跑步嗰陣過隔離酒店唱咗6萬匹, 但係又唔諗吓夠佢用定夠我地食, 真係比佢吹漲~
話時話, 泰國真係幾怪, 用一張100美金唱錢竟然會唱多d, 如果用5張20美金就會少過一張100.......個匯率唔係一樣咩???
最離譜係如果每唱1000就送多1000匹.......搞到好似玩大富翁唱錢咁, 我老婆就話好好玩早知唔喺香港唱, 真係啤一聲~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。