<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
有得食仲要諗咁多? 梗係食完先再諗啦~
我都話多得我老婆唔少啦...........我仲要得一個"走佬用"嘅旅行袋仔, 入邊得一件polo-shirt 同一條老牛, 底褲都無條呀, 佢仲夠膽話同我執好咗.....
BOYDWAN 發表於 2011-7-26 17:08
佢想你唔箸.........
食咗我食開果隻黄蓮素好返D瞓咗陣, 一陣又要洗羅友
d228216 發表於 2011-7-26 17:45
最緊要係唔好脫水, 有無沖葡萄糖比佢呀? 好d 咖~
我都唔識溝女嘅.........

女仔點解可以變得咁快? 物就係因為有你唔識嗰樣嘢 ------ "感覺"咯~
女仔係好講求感覺嘅動物, 所以佢地可以死守住一個男人, 亦可以話變就變.
關鍵係, 個男可唔可以繼續比到 ...
BOYDWAN 發表於 2011-7-26 05:51 PM
有啲頭緒
最好有例子啦
衰公吖, 嘴啖先~

我都想搵奶嘴呀!
女人鍾意收嘅係花, 唔係樹~
所以"花招"永遠係最有用嘅~
BOYDWAN 發表於 2011-7-26 05:54 PM
條!我以前都有送花嫁
佢想你唔箸.........
belibala 發表於 2011-7-26 17:55
大佬, 我著老牛好易瀨嘢喎.........
A佬
有啲頭緒
最好有例子啦
自由神 發表於 2011-7-26 17:56
我物係例子咯, 你將我d event 代入去就明咖喇~
衰公吖, 嘴啖先~

我都想搵奶嘴呀!
BOYDWAN 發表於 2011-7-26 17:57
呢條女d相假到暈, 張張都無奶咀的

http://blog.sina.com.cn/dannihan
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。