<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
條!我以前都有送花嫁
自由神 發表於 2011-7-26 17:58
至弊你只係送花, d 招數唔夠花呢........
我物係例子咯, 你將我d event 代入去就明咖喇~
BOYDWAN 發表於 2011-7-26 05:59 PM
你又話對ruby姐真感情
呢條女d相假到暈, 張張都無奶咀的

http://blog.sina.com.cn/dannihan
AWU 發表於 2011-7-26 17:59
好大個奶樽呀~~~~
但係無奶嘴, 有得睇無得食~~~
食咗我食開果隻黄蓮素好返D瞓咗陣, 一陣又要洗羅友
d228216 發表於 2011-7-26 17:45
冇辦法啦, 做仔梗係咁啦, 想當年佢咪又咁對你
有冇諗過請工人?
你又話對ruby姐真感情
自由神 發表於 2011-7-26 18:00
我係講我以前嗰d 呀天才!
呢個我邊有得走? 大家都完全無底線咁交個心出嚟, 直情同佢交換人質啦~
至弊你只係送花, d 招數唔夠花呢........
BOYDWAN 發表於 2011-7-26 06:00 PM
俾兩招棃使下好咼
我係講我以前嗰d 呀天才!
呢個我邊有得走? 大家都完全無底線咁交個心出嚟, 直情同佢交換人質啦~
BOYDWAN 發表於 2011-7-26 06:03 PM
你个情史post仲喺度咩
溝女王快啲寫書打救世人啦
冇辦法啦, 做仔梗係咁啦, 想當年佢咪又咁對你
有冇諗過請工人?
belibala 發表於 2011-7-26 18:01
講得好~
時至今日仲有幾多人可以做慈烏反哺? 所以呢份絕對係d 佬值得我欣賞嘅原因~
係咯, 我真係唔明點解唔請個工人呢? 大不了唔啱搵到啱啫, 就算唔請"外族"都可以請d 本地人咖, 依家有好多家務助理喎......
條!我以前都有送花嫁
自由神 發表於 2011-7-26 17:58
你送菊花定劍蘭?
个問題係之前有啲大樹追到佢好行
佢都話唔諗
而新呢个都唔見得好樹剮
自由神 發表於 2011-7-26 05:43 PM
機緣巧合
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。